TRANSFERI (1.7.): Roma zaradila 60 milijuna eura, Goretzka privremeno ostaje u Schalkeu

Vrijeme Čitanja: 8min | sub. 01.07.17. | 22:22

Pratite transfere iz minute u minutu...

Došli smo i do kraja praćenja prvog dana prijelaznog roka. Puno je bilo glasina, ali malo toga konkretnog. Najkonkretnija je bila Roma koja je prodala dvojicu igrača. Naravno, sutra nastavljamo pratiti što se događa na tržnicu u istom formatu. Čitajte te nas ponovno sutra ujutro! Ovo su bile najvažnije vijesti danas: 

Zenit je kupio Leandra Paredesa za 23 milijuna eura (plus 4 milijuna bonusa) od Rome. 

Njemački stoper Antonio Rudiger prelazi iz Rome u Chelsea za 33 milijuna erua.

Leon Goretzka još će jednu sezonu provesti u Schalkeu, a nakon toga će mladi talentirani nogometaš preseliti u redove njemačkog prvaka Bayerna.

Aleksandar Kolarov prešao je iz Manchester Citya u redove turskog prvaka Bešiktaša. 

Bakayoko će iz Monaca u Chelsea prijeći službeno tokom ovog tjedna, ali stvar je dogovorena i zakaparena. 

 

*                 *                 *

22:30 Marko Livaja je i službeno novi igrač AEK-a. OPŠIRNIJE.

21:57 West Ham pokušava kupiti Bayerovog napadača Javiera Hernandeza

21:35 Chelsea je navodno digao ruke od Fabinha i psovetio se dovođenju Nemanje Matića

21:06  Juventus se, piše Football Italia, počeo raspitivati kod PSG-a oko Blaisea Matuidija i Serga Auriera. 

20:4Sun Sport piše kako će Juventus Arsenalu ponuditi 7 milijuna funti za Wojciecha Szczęsnog.

20:30  Leicester je navodno jako blizu kupovini Gregoirea Defrela iz Sassuola. Predviđa se da će cijena biti oko 15 milijuna eura. 

19:43  Situacija na tržnici, u posljednjih sat vremena, pa o svemu ono što se danas dogodilo donosimo mišljenje Carla Ancelottija. „Ovaj prijelazni rok je već sulud, ali mi u Bayernu ostajemo hladne glave. Alexis Sanchez je sjajan igrač, ali nije jedini koji je u ponudi“, rekao je trener Bayerna. 

18:57  Nantes pregovora s Fiorentinom oko kupovine rumunjskog golmana Cipriana Tatarusana.

18:21 Španjolska Marca piše kako će, nakon što nije uspio dogovoriti uvjete s PSG-om, Pepe danas otputovati u Tursku i potpisati ugovor s Bešiktašom. 

18:04 L'Equipe izvještava kako je Monaco odbio PSG-ovu ponudu od 45 milijuna eura za Fabinha. Na drugom kraju kontinenta, u Rusiji, Zenit je kupio Leandra Paredesa za 23 milijuna eura (plus 4 milijuna bonusa) od Rome. 

17:37 Zenit je doveo Leandra Paredesa iz Rome! Argentinac je potpisao na četiri godine. Odšteta koju je ruski klub platio talijanskom viceprvaku još nije poznata.

17:15 Milan je svojeg ofenzivca Susa stavio na tržište. Naime, vrlo je izgledno kako će Rossoneri dovesti turskog krilnog igrača Hakana Calhanoglua iz Bayer Leverkusena stoga im 23-godišnji Španjolac vipe nije potreban. No, Milan ga ne daje za siću. Traže 30 milijuna eura, a najizgledniji kandidati za novu Susovu destinaciju su Roma i Napoli.

16:29 Antonio Rudiger njemački stoper prelazi iz Rome u Chelsea, javljaju britanski mediji. Odšteta bi trebala iznositi 33 milijuna eura uz mogući bonus od 5 milijuna eura. Rudiger bi sljedeći tjedan trebao obaviti liječnički pregled. OPŠIRNIJE.

16:21 23-godišnji brazilski stoper Marquinhos je produžio ugovor s PSG-om do 2022. godine.

16:18 Chelsea doveo Velškog tinejdžera! Ethan Ampadu novi je igrač Bluesa, radi se o 16-godišnjem braniču koji je na Stamford Bridge stigao iz četvrtoligaša Extera za kojeg je u prošloj sezoni odigrao 13 utakmica. Nije poznata visina odštete.

16:10 Sporting iz Lisabona doveo je Cristiana Aranga iz kolumbijskog Millonariosa. Radi se o 22-godišnjem napadaču, a cijena još nije poznata…

16:07 Transfer stoljeća? Manchester United u potrazi za Ibrahimovićevim nasljednikom okrenuo se Neymaru. Cijena? 196 milijuna eura, koliko je odštetna klauzula slavnog Brazilca…

15:55 Sampdoria je u igri za Wesleya Snijdera koji više neće igrati u Galatasarayu gdje ga naš Igor Tudor ne želi. Agent je rekao kako bi to bio sjajan klub za njega, no posao je daleko od realizacije. 

15:47 Everton i Sevilla tuku se za Luisa Muriela iz Sampdorije koji je ove sezone postigao 11 golova. Cijena? Samo 20 milijuna eura, a priznajte da niste čuli za ovog igrača. 

15:45 Benfica je dovela novog talentiranog igrača iz Južne Amerike. Radi se o Cristianu Arangu iz Kolumbije kojeg će u sljedećih nekoliko sezone sigurno pokušati pretvoriti u nekoliko desetaka milijuna eura baš kako oni to znaju. 

15:30 Stoper Reala Pepe ne može se dogovoriti s PSG-om i taj transfer polako pada u vodu. U igru ulazi Bešiktaš i preuzima glavnu ulogu pa je vrlo izgledno da Brazilac od sljedeće sezone nosi dres turskog prvaka, no mogući su novi preokreti u ovom priči. 

15:14 Ludi transfer Chelseaja. Šalimo se, Bluesi su doveli rezervnog golmana Willya Caballera iz Citya zbog odlaska Begovića u Bournemouth. Bit će sjajna zamjena za prvog golmana Courtoisa. 

15:03 Arsenal je rekao kako može saslušati ponude za Alexisa Sancheza, ali kako će mu prvo oni ponuditi novi, unosni ugovor. City se spominje kao glavni pretendent za njegov potpis, no ova sapunica mogla bi trajati cijelo ljeto. 

14:43 Roma je zakaparila Maximea Gonalonsa iz Lyona. Nikad do kraja ostvareni talent sada će imati priliku u Serie A pokazati sve što zna. Lyonu ide samo pet milijuna eura iako mu je tržišna cijena 14 milijuna. 

14:40 Leon Goretzka još će jednu sezonu provesti u Schalkeu, a nakon toga će mladi talentirani nogometaš preseliti u redove njemačkog prvaka Bayerna. 

14:25 Evo malo i hrvatskih transfera. Datkovića smo već spomenuli, a Ivan Vujčić iz Hajduka prešao je u redove Sampdorije. Bencun i Prenga odlaze u Inter Zaprešić nakon što su postali slobodni igrači. Više o tome pročitajte OVDJE.

14:20 Premiership je najatraktivnija liga svijeta i u njoj i manji klubovi imaju mogućnost doveti velika pojačanja. Tako je Wolverhampton povezan s Rubenom Nevesom, mladim supertalentom iz Porta za kojeg nude oko 20 milijuna eura.

14:10 Toni Datković vratio se u Hrvatsku u redove Lokomotive. Posljednju sezonu proveo je u slovenskom Kopru, a radi se o stoperu koji je prošao sve mlađe uzraste reprezentacije, a ima i tri nastupa za A vrstu. 

13:48 Sjećate li se njega? Keisuke Honda, japanska desetka pala je u zaborav u Milanu gdje se baš i nije naigrao, no trebao bi više minuta upisati u dresu Galatasaraya koji ga jako želi vidjeti u svojim redovima. 

13:46 Bakayoko će iz Monaca u Chelsea prijeći službeno tokom ovog tjedna, ali stvar je dogovorena i zakaparena. 

13:45 Gordon Schildenfeld trebao bi iz Dinama prijeći u ciparski Anarthosis iako je informacija još neslužbena. Nakon što je puno pao u formi odlazi na Cipar malo podebljati račun. Više pročitajte OVDJE. 

13:40 Zanimljiva vijest iz Lisabona. Bek Barcelone Jeremy Mathieu ima tri tjedna da se dokaže na probnim treninzima u Sportingu. Zainteresirani su za njega, ali on je daleko od najboljih dana. 

13:38 Aleksandar Kolarov prelazi iz Manchester Citya u redove turskog prvaka Bešiktaša. Osvojio je brojne trofeje u Engleskoj, a sada odlazi zgrnuti još malo novca. Na njegovo mjesto trebao bi doći Mendy iz Monaca. 

13:25 Francuski Lequipe piše kako je Alexandre Lacazette odlučio pristati prijeći u Arsenal, ali klubovi se još moraju dogovoriti oko odštete. Nakon što smo ga ranije proglasili gubitnikom Wenger nam sada baca rukavicu u lice, no ostaje za vidjeti hoće li iskeširati toliko novaca ili još jedan put ispasti cicija. Lyon sigurno neće popustiti u svom naumu i traženoj odšteti iako je Lacazette pristao na transfer. 

13:20 Juventus će aktivirati odštetnu klauzulu za Danija Ceballosa, mladog veznjaka Betisa. Preteći će tako Real i Barcelonu u utrci za tim talentiranim mladićem, no svašta bi se još moglo promijeniti. Više o tome pročitajte OVDJE. 

12:45 Saul Niguez produžio je ugovor s Atleticom do 2026. godine. Jedan od najboljih mladi Španjolaca zakleo se na odanost voljenom klubu koji mu je dao šansu. Velika je ovo vijest za Atletico, a Niguez je definitivno njihov budući kapetan. 

12:25 Bezobrazni PSG poslao je Monacu ponudu od 45 milijuna eura za Fabinha, no dobili su odbijenicu uz poruku kako sigurno neće pojačavati konkurenciju. Fabinho mirno plovi prema Manchester Unitedu.

12:20 Benfica napadačko pojačanje traži u sjajnoj Federicu Santanderu iz Kopenhagena. Počeli su prvi razgovori, a posao bi mogao brzo biti završen. 

12:15 Stuttgart je doveo prvo veliko pojačanje za povratak u Bundesligu. Stiže ofenzivni igrač Juventusa Anastasios Donis. Potpisao je na četiri godine.

12:08 Arsenalu nikako ne ide. Nakon što su pokupili nekoliko jakih odbijanica između kojima je i Mbappe isto im se dogodilo i s Jorginhom iz Napolija. Nudili su 17 milijuna eura, no dobili cipelu. Arsenal i Wenger mogli bi biti glavni gubitnici prijelaznog roka.

11:59 Lazio će izgubiti Lucasa Bigliju koji pregovara s Milanom, a na njegovo mjesto trebao bi doći Ignacio Camacho iz Malage. Cijena bi bila 10 milijuna eura.

11:45 Juventus se dogovorio s Danilom s kojim su poznati svi osobni detalji ugovora. Ostalo je još riješiti cijenu s Realom, a Madrižani traže 30 milijuna eura. Juventus se nada kako bi mogli to malo spustiti pa onda razliku pokriti raznim bonusima.

11:40 James Rodriguez navodno pregovara s PSG-om nakon što razvovor s Unitedom nije prošao onako kako se očekivalo. Odšteta bi trebala biti oko 60 milijuna eura što su Parižani spremni platiti. 

11:35 Nadovežimo se na priču o Chicharitu. Bayer će uz njega prodati još tri igrača, Bellarabija, Kampla i Calhanoglua te na njima zaraditi 100 milijuna eura. To je posljedica loše sezone iza njih.

11:20 Slaven Bilić ušao je u utrku za Anhtonyem Modesteom, trećim strijelcem Bundeslige. On bi trebao biti konkurencija Chicharitu za veliko pojačanje, a više o tome pročitajte OVDJE.

11:00 Marquinos je produžio ugovor s PSG-om sve do 2022. godine tako da otpadaju sve priče oko prelaska u Inter ili nekog drugog velikana.

10:50 Liverpool nudi ogromnih 70 milijuna eura za zvijezdu Leipziga Nabya Keitu. Klopp ga navodno obožava i misli kako bi se savršeno uklopio u njegov sistem igre.

10:40 Inter je krenuo po Di Mariju, sastanci su održani, prvi kontakt je pozitivan, cijena 50 milijuna eura…više pročitajte OVDJE.

10:30 Perišić je rekao svom agentu neka pogura posao prelaska u United jer mu se ne ostaje u Interu. Ipak, njegov klub je pokrio financijski fair play i nema ga razloga prodavati.

10:20 Alvaro Morata rekao je svojim prijateljima kako je transfer gotova stvar i kako bi se to trebalo dogoditi vrlo uskoro.

10:10 Slaven Bilić oštro je krenuo i prijelazni rok i ganja Javiera Chicharita iz Bayera koji ima ogromno iskustvo igranja u Bundesligi.

09:30 Kako bi izgledala idealna postava igrača čiji su transferi danas objavljeni pogledajte OVDJE.

08:45 Danas će službeno biti objavljeni svi transferi dogovoreni proteklih tjedana o kojima smo pisali na našim stranicama. Bilo je jako živo u lipnju diljem Europe i svijeta s mnoštvom zanimljivih transfera, a svi poslovi koji će danas biti objavljeni za sada vrijede nevjerojatnih 1,55 milijardi eura. Najskuplji transfer je onaj Bernarda Silve iz Monaca u Manchester City za 50 milijuna eura, a slijede Mohamed Salah (Roma – Liverpool, 42 milijuna), Corentin Tolisso (Lyon – Bayern, 41,5 milijun) i Ederson (Benfica – Manchester City, 40 milijuna).  Do sada je objavljeno točno 9.577 transfera.

08:00 Živo je bilo jučer na mercatu. Kupovali su Barcelona, Roma, Milan, prodavali Real, Manchester City, Inter… Sve jučer dogovorene transfere potražite OVDJE.

(Foto: Grafika)

 


Tagovi

transferiprijelazni roktransferi uživo

Ostale Vijesti