TRANSFERI (5.8.): Osvajač Segunde dovodi francusku zvijezdu iz PSG-a, Hazard sutra odlučuje

Vrijeme Čitanja: 5min | ned. 05.08.18. | 22:15

Pratite najnovija događanja na transfer tržnici.

 

22:15 S ovim vijestima smo završili današnje praćenje događanja na transfer tržnici. Budite i sutra s nama jer od jutra nastavljamo u istom ritmu.

21:56 Dosadašnji krilni napadač Middlesbrougha i mladi španjolski reprezentativac Adama Traore uskoro će postati novi igrač Wolverhamptona, a novopečeni prvoligaš će srušiti klupski rekord po pitanju odštete za nekog igrača u tom transferu. Engleski mediji barataju s cifrom od 18 milijuna funti.

 

21:49 Zenit je vrlo blizu dovođenja urugvajskog lijevog bočnog Diega Laxalta.

 

21:37 Tottenham se povukao iz utrke za Wilfrieda Zahu nakon što je Crystal Palace izvjesio cijenu od 75 milijuna funti.

21:25 Otočki mediji prenose da će Toby Alderweireld kroz sljedećih 48 sati postati novi igrač Manchester Uniteda. Transfer je procijenjen na 67 i pol milijuna eura.

21:02 SLUŽBENO - Leicester predstavio Ghezzala.

 

20:39 Engleski mediji javljaju kako ipak neće biti ništa od dolaska Ivana Perišića u redove Manchester Uniteda.

 

20:19 Dosadašnji nogometaš Monaca, Rachid Ghezzal zgotovio je transfer i dolazi u redove Leicestera. Francuski klub će inkasirati 14 milijuna eura uz dodatni milijun eventualnih bonusa.

 

19:47 Brončani veznjak sa Svjetskog prvenstva novo je pojačanje dortmundske Borussije. Više pročitajte OVDJE.

19:27 Napadač West Browmich Albiona, Salomon Rondon, na korak je od potpisa za Newcastle.

 

19:12 Agent Schalkeovog igrača Breela Emboloa, dogovorio je uvjete transfera za svog klijenta sa moskovskim Lokomotivom. Sada preostaje na klubovima da dogovore odštetu.

18:51 Milan je krenuo u potpunu ofenzivu kada su pojačanja u pitanju. Nakon dolaska Higuaina i Caldare iz Juventusa, Rossoneri su se uključili u borbu za dovođenja Adriena Rabiota iz Paris Saint-Germaina. Uprava talijanskog velikana iskorištava zakompliciranu situaciju na relaciji Barcelona-PSG koja spriječava odlazak francuskog veznjaka u katalonsku prijestolnicu, a uprava Milana na čelu sa sportskim direktorom Leonardom priprema svoju ponudu za 23-godišnjeg igrača.

18:33 United sprema rekordnu odštetu za engleskog reprezentativca. Više pročitajte OVDJE.

18:02 Olympique Lyon bi uskoro mogao poslati ponudu vrijednu 45 milijuna eura (30 + 15 milijuna bonusa) za braniča Benfice, Rubena Diasa.

 

17:36 Mlada nada danskog nogometa, Anders Dreyer, koji je lani za Esbjerg upisao 21 pogodak i 8 asistencija u pregovorima je s premierligašem Brightonom

17:21 Rangersi kupuju kapetana Osijeka! Više pročitajte OVDJE.

17:07 Olivier Giroud odbacio je mogućnost povratka u francusku ligu, točnije u Olympique iz Marseillea s kojim ga se najčešće povezivalo. "Ne razmišljam o pvratku u Francusku", bio je kratak svjetski prvak koji brani boje Chelseaja.

16:48 Dosadašnji lijevi bek Montpelliera, Jerome Roussillon potpisat će za Wolfsburg. Ugovor će vrijediti do 2022. godine, a nije poznato koliko će 'Vukovi' isplatiti francuskom prvoligašu za 25-godišnjeg nogometaša.

16:19 Vratar engleske reprezentacije Jack Butland ostat će u redovima Stokea i sljedeće sezone, prenose britanski mediji.

15:57 Ugledni belgijski klub je blizu potpisa mladog Dinamovog reprezentativca. Više pročitajte OVDJE.

15:27 Španjolski Mundo Deportivo piše o 'složenoj fizičkoj situaciji Artura Vidala uoči liječničkih pregleda', što potvrđuje napise otprije o lošem stanju s koljenima Čileanca. Ipak, ugovor je verificiran i potpisan.

15:01 Milan je kompletirao obranu i napad, sada je red da se pojača vezna linija. Meta je Lorenzo Pellegrini iz Rome koja će tražiti minimalno 35 milijuna eura.

14:48 Iako se dugo pričalo o tome kako će Angel Di Maria napustiti PSG, francuski mediji javljaju da je došlo do preokreta i da će Argentinac produžiti ugovor koji mu ističe sljedećeg ljeta.

14:29 Sportski direktor Eintrachta Bruno Hubner izjavio je kako u klub još nije stigla nijedna ponuda za Antu Rebića.

14:19 Službeno: Ahmed Musa novi je član Al Nasra koji je Leicesteru platio 16 milijuna eura.

13:59 Burnley je potpisao Bena Gibsona, braniča Middlesborougha. Cijena je 16,9 milijuna eura.

13:44 Utrka za Wilfrieda Zahu osiromašena je za Tottenham koji je odustao od dovođenja krilnog igrača. 

13:29 Manchester United će ponuditi Chelseaju Anthonyja Martiala u zamjenu za Williana. Oba su igrača procijenjena na 75 milijuna eura. 

13:08 Iako mnogi bogati klubovi poput Chelseaja, Liverpoola i Bayerna žele dovesti mladog Christiana Pulisica, u Dortmundu su izvjesili cijenu od 65 milijuna eura i tako otjerali sve kupce.

12:51 Mundo Deportivo donosi kako će Mino Raiola sutra na Old Trafford donijeti ponudu od 100 milijuna eura za Paula Pogbu. Ostaje još samo za vidjeti koji klub je nudi.

12:33 Anthony Martial nije otputovao s Unitedom na generalku protiv Bayerna. Znači li to da je transfer sve bliži?

12:24 West Ham je dogovorio s Portom odštetu za Yacinea Brahimija, ali nije plaću s igračem i čini se da je posao propao.

12:11 Gennaro Gattuso kao trener, Leonardo kao sportski direktor, a sada se u Milan vraća i jedna od najvećih klupskih legendi - Paolo Maldini. Pouzdani Gianluca Di Marzio prenosi kako bi Maldini danas trebao biti predstavljen kao veliki povratnik na San Siro i to na jednoj od vodećih uloga u klubu.

 

12:01 La Stampa piše da je Juventus smanjio cijenu za Miralema Pjanića. Umjesto 100 milijuna eura sada traže "samo" 90 milijuna.

11:50 Vrlo zanimljiva kombinacija koja se vrti po talijanskim TV postajama. Sergej Milinković - Savić u Real, Joao Mario u Lazio, Modrić u Inter. Čovjek koji bi trebao povezati sve ove poslove je Jorge Mendes.

11:36 Ludwig Augustinsson produžio je ugovor s Werderom. Švedski reprezentativac odlično je odigrao na Mundijalu i bilo je dosta upita za njegove usluge, ali Werder želi rezultatski iskorak i nemaju namjeru prodati ovog pouzdanog beka.

11:28 Daily Star donosi ekskluzivu da će Mino Raiola u naredna 2-3 dana obaviti razgovore s Manchesterom oko budućnosti Paula Pogbe.

11:19 Talijanski mediji pišu kako je Tottenham u ozbiljnim pregovorima oko dovođenja Marcela Brozovića.

11:12 Chelsea nudi Edenu Hazardu vrtoglavih 300 tisuća funti tjedno. Engleski mediji pišu da će sutra biti ključan sastanak na kojem bi se trebalo razjasniti prihvaća li Hazard ponudu londonskog kluba. Real Madrid pomno prati razvoj situacije i za slučaj da ne dođe do dogovora Hazarda i Chelseaja, spremni su reagirati i dovesti belgijsku zvijezdu.

11:00 Julen Lopetegui izjavio je kako Luka Modrić ostaje u Realu. Detalje donosimo OVDJE.

10:51 Rayo Vallecano ima ozbiljan plan ne biti prolaznik u La Ligi. U tu svrhu otvorili su pregovore oko dovođenja Hatema Ben Arfe, francuske zvijezde za koju u PSG-u nema mjesta. Ben Arfa je eksplodirao u sezoni 2015/16 u dresu Nice, bogati PSG je odmah reagirao i doveo ga u svoje redove, ali nikada nije dobio pravu priliku. Krajem lipnja istekao mu je ugovor s Parižanima.

10:37 Službeno: Aleix Vidal napustio je Barcelonu i vratio se u redove Seville. Potpisao je ugovor na 4 sezone, a Barca je uprihodila 8,5 milijuna eura na ime odštete.

10:19 Jedan od igrača koji su svojim igrama na Mundijalu skrenuli pažnju na sebe je i Urugvajac Diego Laxalt. 25-godišnjak trenutno igra u Genoi, za njega je ozbiljno zainteresiran ruski Zenit, a Talijani traže 20 milijuna eura.

10:10 Za dobro jutro donosimo detaljan plan predsjednika Bešiktaša koji bi Domagoja Vidu zamijenio za novog Vatrenog. O čemu se točno radi, pročitajte OVDJE.

10:00 Dobar dan poštovani čitatelji. Kao i svakog dana, tako ćemo i danas na Germanijaku u live blogu pratiti što se događa na nogometnoj tržnici. Prije nego što krenemo, OVDJE se možete prisjetiti na jučerašnje događaje. 

(foto: Reuters)


Tagovi

transferitransferi uživoprijelazni rok

Ostale Vijesti