TRANSFERI (4.8.): Hrvati su vruća roba mercata

Vrijeme Čitanja: 6min | sub. 04.08.18. | 22:07

Pročitajte najnovije aktualnosti s transfer tržnice.

22:07 S ovom viješću smo završili današnje praćenje transfera uživo. Nastavljamo sutra u istom ritmu.

22:05 Barcelona i Sevilla konačno su dogovorili transfer Aleixa Vidala. Barca će na svoj račun dobiti 8 i pol milijuna eura uz dva dodatna milijuna za bonuse.

22:02 Istra je dovela još jednog igrača iz Španjolske. Dosadašnji napadač Cadiza, Mohamed Traore priključio se Puležanima za, zasad, nepoznatu odštetu.

21:43 Sportske novosti prenose kako je Napoli zainteresiran za usluge hrvatskog srebrnog reprezentativca Andreja Kramarića, ali Hoffenheim ne želi ni čuti za prodaju. Barem ne ispod 60 milijuna eura.

21:19 Bournemouth obara klupski rekord što se tiče transfera. Za igrača Levantea i kolumbijske reprezentacije Jeffersona Lermu iskeširat će 28 milijuna eura.

20:55 Talijanski mediji prenose kako bi se Milan mogao uključiti u utrku za Sergeja Milinkovića-Savića. Rossoneri su spremni izdvojiti 120 milijuna eura za srbijanskog reprezentativca, ali u dvije faze - početnih 40 milijuna za jednogodišnju posudbu, a potom i potpuni otkup s dodatnih 80 milijuna eura na račun Lazija, zbog Financijskog fair-playa.

20:41 > Mourinho ide u potpunu rekonstrukciju obrane - stižu Bayernov stup obrane i Belgijac iz Tottenhama (GRAFIKA)

20:17 Fosu-Mensah, dosadašnji branič Manchester Uniteda potpisat će za Herthu iz Berlina za neobjavljenu cifru.

19:59 Legendarni ofenzivni veznjak Nizozemske i Reala, Tottenhama HSV-a i Ajaxa - Rafael Van der Vaart potpisao je za - vjerovali ili ne - danski Esbjerg. Daroviti 35-godišnjak dobit će broj koji zaslužuje - 'desetku'.

19:35 West Ham ne namjerava stati u ovom prijelaznom roku. Sljedeće pojačanje im je branič Le Havrea, 20-godišnji Harold Mokoudi koji će stići za cifru od 12 milijuna eura. Ovo je deveto pojačanje 'Čekićara' ovo ljeto.

 

19:12 Napoli je napokon pronašao desnog beka. Iz Lillea dolazi 27-godišnji Francuz, Kevin Malcuit za 11 i pol milijuna eura, uz dodatni milijun eventualnih bonusa. Liječnički pregled bi trebao obaviti u ponedjeljak te potom i potpisati za Napolitance.

18:57 Nikola Kalinić pakira kofere i uskoro bi se trebao priključiti Atleticu iz Madrida, prenosi talijanski novinar Pietro Balzano.

 

18:44 Chelsea nudi 50 milijuna eura za još jednog Sarrijevog ljubimca iz bivšeg kluba. Više pročitajte OVDJE.

18:16 Igrač Arsenala, koji je prošlu sezonu proveo na posudbi u Deportivu iz La Corune, uskoro bi se mogao prdiružiti West Hamu. Riječ je o Lucasu Perezu, koji za mjesec dana puni 30 godina, a igra na poziciji napadača.

17:55 Dosadašnji branič Benfice, Lisandro Lopez, novi je igrač Genoe. Talijanski klub ga je doveo na jednogodišnju posudbu, ali s opcijom obveznog otkupa nakon godinu dana.

17:25 Legendarni Nizozemac novi je izbornik aktualnog prvaka Afrike. Više pročitajte OVDJE.

17:08 Veznjak Leganesa, Gabriel Appelt uskoro bi mogao prijeći Benficu u transferu vrijednom 8 milijuna eura, prenosi portugalski list A Bola. Igrač bi trebao biti predstavljen u ponedjeljak.

16:44 Samuel Kalu iz Genta, uskoro će postati novi igrač Bordeauxa, a Žirondinci će za njegove usluge isplatiti Belgijcima 8 milijuna eura uz bonuse, a 20-godišnjak će potpisati na pet godina.

 

16:15 Britanski novinari prenose da je Newcastle jako blizu dovođenja napadača iz West Bromwich Albiona, venecuelanskog reprezentativca Salomona Rondona.

 

15:49 Nogometaš Barcelone pred potpisom je za Crvene vragove. Više pročitajte OVDJE.

15:21 Defenzivni veznjak Juventusa Luca Marone otišao je na posudbu u Veronu s obvezom otkupa.

14:48 Yerri Mina vrlo je blizu Manchester Uniteda. Kolumbijski mediji pišu o petogodišnjem ugovoru vrijednom 8,5 milijuna eura po sezoni, dok Barca i United pregovaraju oko odštete. Englezi nude 39 milijuna eura, Katalonci traže 45 milijuna. 

14:37 Sporting je vrlo blizu dovođenja Lucasa Pereza. Uspjeli su se s Arsenalom dogovoriti oko odštete koja će iznositi 5 milijuna eura, a sada im preostaje dogovoriti plaću s Perezom.

14:22 Iako se činilo da je Adnan Januzaj blizu prelaska u Leicester, Real Sicoedad je odjednom povećao odštetni zahtjev s 30 na 60 milijuna eura. Naravno, Englezima ne pada na pamet to platiti i upitno je što će biti od svega.

14:00 Samuel Eto'o slobodan je igrač. Legendarni 37-godišnjak sporazumno se rastao s Konyasporom.

13.44 Torino je zainteresiran za stopersku klasu Juana Jesusa.

13:27 Aleix Vidal napustio je pripreme Barcelone kako bi završio trasnfer u Sevillu. Barca bi trebala dobiti 9 milijuna eura odštete + eventualna 2 milijuna u vidu bonusa.

13:11 Japanski reprezentativac Takashi Usami produžio je ugovor s Augsburgom, ali je poslan na posudbu u Fortunu Dusseldorf.

12:58 Sevilla je Torinu ponudila 18 milijuna eura za Iaga Falquea, ali Talijani ne žele uopće otvarati pregovore bez barem 20 milijuna eura.

12:47 Tuttosport piše da je Daniele Rugani odbio Chelsea i želi ostati u Juventusu.

12:36 Dinamo je odbio ponude za Arijana Ademija i kapetan je potpisao novi ugovor. Detalje pročitajte OVDJE

12:22 Dosta se pisalo kako bi Suso mogao napustiti Milan, ali igrač je izjavio da nema namjeru napustiti San Siro te da će produžiti ugovor s Rossonerima.

12:11 Roma bi navodno mogla kupiti Marlosa iz Šahtara za 10-15 milijuna eura, a 30-godišnji Brazilac trebao bi se dobro uklopiti u ofanzivnu liniju Rome.

11:52 Alessio Cerci je prije četiri godine bio veliko pojačanje Atletico Madrida, ali nikada nije opravdao uložen novac. Danas je bez kluba, a kao potencijalnu novu destinaciju talijanski mediji navode Frosinone.

11:39 Galatasaray je zainteresiran za meksičkog stopera Hectora Morena. Njegov ugovor s Real Sociedadom ističe 2021. godine stoga će Turci morati platiti određenu odštetu ako žele realizirati ovaj posao.

11:33 Steven N'Zonzi sve je dalje od prelaska u Romu, ali u talijanskoj prijestolnici već imaju novu metu - Granita Xhaku.

11:22 Tuttosport donosi priču da je Paul Pogba ustrajan u tome da ga Manchester United pusti u Juventus. Ako se to ne obistini, isti list prenosi kako Stara dama ima rezervnu opciju u vidu našeg Matea Kovačića.

11:14 Službeno: Kevin Mirallas novi je igrač Fiorentine u koju dolazi na posudbu iz Evertona. Cijena posudbe je 2 milijuna eura, dok će narednog ljeta imati opciju za otkup koja će ih stajati između 4 i 5 milijuna eura.

 

11:02 Rachid Ghezzal prelazi iz Monaca u Leicester za 14 milijuna eura, navodno je već i liječničke preglede prošao.

10:50 Ono što se praktički već danima zna, postalo je i službeno. Filip Bradarić novi je igrač Cagliarija gdje će mu društvo praviti Darijo Srna. Bradarić je potpisao ugovor do 2023. godine, dok je visina odštete 6,5 milijuna eura. Nakon finala na Mundijalu, Hrvati su pravi hit prijelaznog roka.

 

10:40 Luka Modrić također je potencijalna senzacija prijelaznog roka. Dobro je poznato kako je Inter ozbiljno zainteresiran za njegovo dovođenje, a prva ponuda s kojom kreću u licitaciju kod Florentina Pereza je sljedeća: 15 milijuna eura za jednogodišnju posudbu + 25 milijuna narednog ljeta za otkup. Vjerojatno je da ovo neće biti dovoljno da smekša Pereza, ali postoje naznake da ga je za adekvatan iznos voljan pustiti. 

10:33 Domagoj Vida gotovo sigurno mijenja klub i napušta Bešiktaš. Jedan engleski velikan priprema čak 28 milijuna eura za njegovo dovođenje, a detalje cijelog posla pročitajte OVDJE.

10:24 Borussia Dortmund traži pojačanje u vrhu napada, a najnovije ime na toj listi je Kevin Gameiro.

10:18 Leicester traži zamjenu za Riyada Mahreza, a prvi im je pik Adnan Januzaj.

10:10 Odmah krećemo s bombom. Arturo Vidal napustio je Bayern i postaje suigrač Ivana Rakitića. Opširnije o tome pročitajte OVDJE.

10:00 Dobar dan poštovani čitatelji. Kao i svakog dana, na Germanijaku ćemo u live blogu pratiti najzanimljivije detalje prijelaznog roka. Prije nego što krenemo, što se sve događalo jučer možete pročitati OVDJE.

(foto: Reuters)


Tagovi

prijelazni roktransferi uživotransferi

Ostale Vijesti