TRANSFERI (26.8.): Bayern dogovorio prodaju njemačkog reprezentativca, Strootman napušta Romu

Vrijeme Čitanja: 3min | ned. 26.08.18. | 21:00

Pratite zbivanja na nogometnoj tržnici.

21:00 S ovim vijestima zkaljučili smo današnji dan praćenja kretanja na transfer tržnici. Pratite nas i sutra kada krećemo od jutra s novim vijestima iz svijeta transfera.

20:48 Gotovo posao! Strootman ide u Marseille, više pročitajte OVDJE.

20:21 Fenerbahče je službeno doveo meksičkog veznjaka iz frankfurtskog Eintrachta, Marca Fabiana.

19:38 Marseille je kontaktirao mladog igrača Juventusa, Moisea Keana koji se neće naigrati u Torinu ove sezone. Igrač je uzeo vremena da razmisli o mogućem odlasku u Francusku.

 

19:07 Sebastian Rudy novi je igrač Schalkea, tvrdi BILD-ov novinar Christian Falk. Sutra će igrač biti službeno predstavljen od strane momčadi iz Gelsenkirchena.

 

18:34 PSG je i dalje u potrazi za lijevim bočnim. Leverkusen za Wendella traži 45 milijuna eura, a Dortmund za Guereira 35 milijuna. Iz tog razloga uprava pariškog kluba u deal želi uključiti N'Sokija, ali ovaj namjerava ostati u francuskoj prijestolnici.

 

18:04 Vratar Benfice Bruno Varela uskoro bi mogao prijeći u redove Fenerbahčea, prenose portugalski mediji.

17:30 Njemački mediji javljaju da su Bayer Leverkusen i Monaco dogovorili transfer 21-godišnjeg bočnog igrača Benjamina Henrichsa u redove francuskog kluba. Cijena je 20 milijuna eura. Liječnički pregledi obavit će se sljedećeg tjedna.

 

16:51 Barcelona je izvijesila cijenu za Rafinhu u iznosu od 25 milijuna eura. Najzainteresiraniji klubovi za Brazilca su Benfica i Betis.

16:01 Poljski igrač Kamil Grosicky prijeći će iz Hull Citya u redove Panathinaikosa za, zasad, neobjavljenu svotu.

15:27 Novosti vezane uz transfer Kevina Strootmana iz Rome u Marseille. Nizozemac je dogovorio uvjete prelaska s francuskim klubom, a sad je preostalo na klubovima da dogovore odštetu.

14:44 Nakon Bešiktaša i Fener želi dovesti novog golmana. U turskom velikanu razmišljaju o Kevinu Trappu iz PSG-a, a rezervna opcija je Kiko Casilla iz Reala.

 

14:09 I opet Turska. Ovaj puta službena potvrda prelaska Lorisa Kariusa u Bešiktaš. Radi se o dvogodišnjoj posudbi vrijednoj 2,25 milijuna eura, a ako se odluče u ljeto 2020. otkupiti njegov ugovor, to će ih stajati novih 7,25 milijuna.

 

13:46 Turski Fanatik piše kako bi Renato Sanches karijeru mogao nastaviti u Fenerbahčeu koji bi za jednogodišnju posudbu platio 2,5 milijuna eura.

13:22 Turski mediji pišu da je Bešiktaš zainteresiran za dovođenje Adema Ljajića. Već prije interes je pokazao Schalke.

13:03 Novo pojačanje za obranu Slaven Belupa. Dvogodišnji ugovor potpisao je Poljak Krystian Nowak. Dolazi kao slobodan igrač, a prošlu je polusezonu proveo u dresu grčkog Panioniosa.

12:40 The Sun javlja kako je PSG odustao od Rakitića nakon što je ovaj obznanio da ostaje u Barceloni i da se u potpunosti okreće dovođenju Cristiana Eriksena. Za danskog veznjaka spremni su izdvojiti 100 milijuna eura. 

12.26 Nicolas Pareja napustio je Sevillu i kao slobodan igrač potpisao za meksiččki Atlas.

12:07 Jose Mourinho već naveliko kuje planove za siječanj. Pogledajte OVDJE koje igrače želi dovesti.

11:50 Marseille je poslao ponudu od 25 milijuna eura za Kevina Strootmana, a Roma i igrač navodno vrlo ozbiljno razmišljaju o tome da klub prihvati tu ponudu. Nizozemca u Marseilleu čeka 4,5 milijuna eura po sezoni, što je značajno povećanje u odnosu na sadašnjih 3,2 milijuna, a uz to je i bivši trener Rome Rudi Garcia trener francuske momčadi, što bi isto moglo prevagnuti da Strootman promjeni sredinu. 

11:40 Budućnost Ivana Rakitića konačno je poznata. Opširnije OVDJE.

11:25 Talijanski mediji pišu kako je Sampdoria zainteresirana za dovođenje bivšeg igrača Astane Đorđa Despotovića.

11:15 Rasprodaja u Dinamu, čak šestorica napuštaju Maksimir. O kome se radi, pročitajte OVDJE.

11:10 Za početak odmah imamo veliku vijest. Bayern je dogovorio prodaju njemačkog reprezentativca Sebastiana Rudyja u Schalke. Kako prenosi Kicker, visina odštete iznosi 16 milijuna eura, jedino još preostaje dogovoriti hoće li se odmah ići na otkup ili će se raditi o posudbi s obvezom otkupa. Rudy je na nedavno okončanom Svjetskom prvenstvu u Rusiji bio član njemačke reprezentacije koja je ostvarila katastrofalan plasman ispadanjem u grupnoj fazi. 

 

11:00 Dobar dan poštovani čitatelji. Kao i svakog dana, tako ćete i danas na Germanijaku moći pratiti live blog posvećen događanjima na mercatu. Što se jučer događalo, možete se prisjetiti OVDJE.

(foto: Reuters)


Tagovi

prijelazni roktransferi uživotransferi

Ostale Vijesti