TRANSFERI (24.7.): Strani mediji pišu - sve je gotovo, Courtois je Realov!

Vrijeme Čitanja: 5min | uto. 24.07.18. | 22:00

I danas pratite vijesti iz svijeta transfera.

22:00 Toliko od nas za danas, čitamo se opet sutra.

21:55 Roma je objavila kao ih je Malcom izigrao i okrenula se dovođenju krilnog napadača, prvi pick im je Leon Bailey iz Leverkusena, a razmišljaju još o Domenicu Berrardiju i Susu.

20:55 Barcelona je posudila golmana Adriana Ortolu Deportivu.

 

20:30 Hit minulog Mundijala u Rusiji, domaći nogometaš Aleksandar Golovin, na putu je prema jednoj od liga petice, treba vidjeti još kojoj, navodno su najbliži njegovom transferu Chelsea i Monaco.

20:15 Tim Krul potpisao je za Norwich, stigao je kao slobodan igrač.

19:56 Niko Kovač doveo je svoje prvo pojačanje ove sezone, u Bayern je stiglo kanadsko čudo od djeteta Alfonso Davies. Vancouver Whitecapsi zaradit će 17 milijuna eura, rekordan iznos ikad plaćen za nekog igrača iz MLS-a.

18:55 Roma je potvrdila dolazak Robina Olsena, a njezin komjuniti menadžer na Twitteru nastavio je najavljivati nove igrače osebujnim objavama.

 

18:31 Steven Gerrard navodno ne misli stati samo na Nikoli Katiću, sad želi igrača Dinama. Više pročitajte OVDJE.

18:15 Lyon ne odustaje od Yerryja Mine, povisio je ponudu na 40 milijuna eura nakon što je ona deset milijuna manja odbijena.

17:49 Manchester United i Chelsea raspituju se kod Nike Kovača za Thiaga Alcantaru.

17:32 Napoli je odbio ponudu Manchester Uniteda tešku 100 milijuna eura za Kalidoua Koulibalyja.

17:05 Bein Sports prenosi da je sve gotovo - Courtois u Real Madridu za odštetu između 35 i 40 milijuna eura.

16:45 Alissonov transfer u Liverpool najskuplji je svih vremena za golmana - pogledajte najskuplju momčad svih vremena po pozicijama.

16:37 Diego Godin ide prema Juventusu, pišu talijanski mediji. Torinezi su se nešto raspištoljili u posljednje vrijeme...

16:13 Službeno! Potencijalni protivnik Dinama u Europskoj ligi (ako Modri ispadnu od Hapoela) Apoel doveo je reprezentativca Irana Rezu Ghoochannejhada (pardon, Reza, ako smo fulali koje slovo u prezimenu) iz Heerenveena!

16:05 Danieleu Ruganiju je prekipjelo i zatražio je od Juventusa da ga proda u Chelsea. Ovaj mladi talijanski branič je velika želja Maurizija Sarrija, no Juve traži 50 milijuna eura...

15:58 Službeno! Fulham je doveo španjolskog golmana Fabrija iz Bešiktaša. Fabrilous!

 

15:41 Nekadašnji nogometaš Rome, Clement Grenier, novi je igrač Rennesa.

 

15:32 Dosadašnji branič Porta, meksički nogometaš Diego Reyes danas će zaključiti pregovore sa svojim novim klubom, francuskim Bordeauxom.

15:21 Inter će sigurno pojačati vezni red ovo ljeto, a trenutno se uprava Nerazzura dvoumi između Portovog Hectora Herrere i Bayernovog Artura Vidala, koji je ipak bliže Napoliju što se tiče talijanskih klubova.

15:08 Everton želi dovesti Jordana Lukakua. Njegov trenutni klub Lazio nema ništa protiv ukoliko dođe odgovarajuća ponuda. Loptica je na Tofeesima da pošalju službenu ponudu.

14:52 Agent Miralema Pjanića sastat će se s predsjednikom Barcelone, Bartomeuom vezano uz njegov prelazak u redove Blaugrane, prenose španjolski mediji.

14:35 Veliki 'trade' mogli bi napraviti Juventus i Milan - Bonucci za Higuaina. Čini se da je ovo sve izglednija opcija.

14:17 Sevilla želi Samua Castilleja iz Villareala. Njegova otkupna klauzula iznosi 20 milijuna eura, a za njega su zainteresirani i Atletico Madrid te talijanski Milan.

14:01 Vijesti iz Engleske navode da će Daniel Sturridge ostati još barem jednu sezonu u redovima Liverpoola.

13:50 Predsjednik Napolija, kontroverzni Aurelio de Laurentiis izjavio je kako je odbio ponudu od 100 milijuna eura od neimenovanog kluba za njegovog braniča Kalidoua Koulibalya.

13:35 Iako je tek neki dan i službeno potpisao za Milan, Pepe Reina bi već mogao promijeniti sredinu. Chelsea nudi 9 milijuna funti za njega, a Maurizio Sarri želi da mu se nakon igračke karijere, Reina priključi u trenerskom stožeru.

13:21 Andy Delort je i službeno postao novi igrač Montpelliera koji ga je doveo za 4 milijuna eura iz Toulousea.

13:06 Gotovo je! Malcom ipak ide u Barcelonu, a ne u Romu - prenosi ugledni talijanski novinar, Gianluca Di Marzio.

 

12:53 Antonio Conte pronašao novi angažman, prenosi ugledni talijanski novinar Alfredo Pedulla. Više pročitajte OVDJE.

12:43 Richarlison je prošao liječničke preglede te će se pridružiti Evertonu u transferu vrijednom preko 40 milijuna funti, uz dodatne bonuse.

12:18 U utrku za Domagoja Vidu uključio se i londonski Arsenal. Turski mediji prenose kako su Topnici ponudili Bešiktašu između 25 i 30 milijuna eura za usluge hrvatskog nogometaša.

12:09 Čini se kako je PSG odustao od Leonarda Bonuccija. Parižani su se okrenuli Janu Vertonghenu kojem sljedeće ljeto ističe ugovor s Tottenhamom. Ukoliko Belgijac ne potpiše produljenje, londonski klub će ga morati prodati kako bi zaradilo nešto na njemu.

11:48 Braća Ayew odlaze iz Swanseaja. Andre je jako blizu odlasku na posudbu u Fenerbahče, dok je Jordan na meti Leicestera.

11:32 Nakon nevjerojatnog preokreta u 'slučaju Malcom', određeni španjolski mediji prenose kako je Brazilčev agent viđen u društvu članova uprave Barcelone. Ova informacija još nije službeno potvrđena, ali izgledno je kako će Blaugrana ipak preoteti 21-godišnjaka Romi.

11:16 Alireza Jahanbakhsh trebao bi postati novi igrač Brightona kroz sljedećih 48 sati. Detalji transfera još nisu poznati.

10.55 Liverpool je na transfer listu stavio sedam imena: Divock Origi, Lazar Marković, Marko Grujić, Danny Ings, Sheyi Ojo, Simon Mignolet i Pedro Chirivella.

10:38 Martin Montoya sigurno napušta Valenciju, a potencijalne nove destinacije su Betis i Napoli

10:23 Britanski mediji izvještavaju da je Jose Mourinho kao glavnu metu za dovođenje istaknuo Tonija Kroosa.

10:12 Senzacionalan dan u Italiji. Praktički sve značajne transfer novosti ovog jutra vezane su za Apeninski poluotok. Najnovija je mogući povratak Leonarda Bonuccija u Juventus, a ppozadinu ovog šokantnog transfera pročitajte OVDJE

10:07 Valencia je dogovorila dolazak Kevina Gameira iz Atletico Madrida, pišu špnjolski mediji. Cijena je 14 milijuna eura + 3 milijuna eventualnih bonusa. 

10:00 Osim Olsena, Roma je također dovela i Brazilca Malcoma. Barem su tako mislili sve dok Barcelona nije pokvarila posao. Detalje ovog ludog proekreta možete vidjeti OVDJE.

9:50  Novi vratar Rome je Robin Olsen. Nakon što su prodali Alissona Beckera za 62,5 miliuna eura u Liverpool, uz moguće bonuse, u Romi nisu dugo čekali da dovedu zamjenu. Golman švedske reprezentacije bio je fantastičan na Svjetskom prvenstvu i tu je skrenuo pozornost brojnih klubova na sebe. 

 

9:47 Tuttosport prenosi da je Torino počeo pregovore s Romom oko Stephana El Shaarawyja. U Torinu grozničavo traže novog napadača, a dosad su bili povezivani s transferom Simonea Zaze iz Valencije.

9:40 Počinjemo s trenerskim vijestima. Thierry Henry dogovorio je prvi samostalan posao, a detalje možete pročitati OVDJE

9:30 Dobar dan poštovani čitatelji. U live blogu i danas možete pratiti najnovije vijesti s nogometne tržnice.

(foto: Action Images)


Tagovi

transferitransferi uživoprijelazni rok

Ostale Vijesti