TRANSFERI (21.8.): Rakitić i Hazard u centru zbivanja, Inter u velikim problemima

Vrijeme Čitanja: 4min | uto. 21.08.18. | 21:30

Pratite najnovija zbivanja s nogometne tržnice.

21:30 Za danas smo gotovi s praćenjem uživo događanja na transfer tržnici. Budite s nama i sutra kada od jutra nastavljamo u istom ritmu.

21:15 Yanick Bolasie upravo održava pregovore s Aston Villom, kojoj bi se mogao priključiti uskoro.

 

20:44 Iako su za njega jako zagrijani PSG i Bayern, Rakitić nema namjeru napustiti redove Barcelone.

 

20:17 Veznjak Arsenala Josh Dasilva je prešao u redove niželigaša Brentforda.

19:42 Kako prenosi Tutto Mercato, ukoliko Claudio Ranieri i službeno bude potvrđen na mjestu trenera lisabonskog Sportinga, sa sobom će dovesti i Claudija Marchisio koji je nakon 25 godina napustio Juventus.

19:13 Chelsea još nije održao sastanak sa Edenom Hazardom, ali to bi se trebalo uskoro dogoditi kako bi Belgijac potpisao novi ugovor. Londonski klub je već prošle godine htio produžiti ugovor, ali Hazard tada nije htio to učiniti.

 

18:39 Real dovodi Modriću kolegu iz reprezentacije! Više pročitajte OVDJE.

18:15 Nekada velika nada Real Madrida, Martin Odegaard - koji doduše i dalje ima tek 19 godina -  postao je novi igrač nizozemskog Vitessea, gdje je došao na posudbu.

 

17:44 Kako javljaju francuski mediji, glavni kandidat za novog trenera Bordeauxa je njemačka igračka legenda (trenerska ipak manja) Jurgen Klinsmann. Ali i dalje ostaje Thierry Henry u igri za svoj prvi samostalni trenerski angažman.

17:21 Kapetan Hoffenheima, Kevin Vogt, produžio je ugovor s klubom do 2022. godine i time odbio sve ponude za odlazak.

 

16:59 Tako to radi Juve! Prijelazni rok tek završio, oni već dovode pojačanje za sljedeću godinu. Više o tome pročitajte OVDJE.

16:23 Rayo Vallecano radi na dovođenju dvojice igrača Real Madrida na posudbu. Riječ je o vrataru Andriyu Luninu i napadaču Raulu de Tomasu. Trener 'kraljevskoj kluba' nema ništa protiv puštanja de Tomasa na posudbu, ali oko Luninove budućnosti je neodlučan i teško da će ga pustiti ovo ljeto, pa makar i na posudbu.

15:47 Napoli će uskoro produžiti ugovor sa 22-godišnjim stoperom Sebastianom Lupertom,a novi će vrijediti do 2023. godine.

15:15 Vicnent Janssen je morao odraditi malu operaciju na stopalu, a zbog toga ovaj napadač nije našao novi klub u prijelaznom roku. Lani ga je Tottenham posudio Fenerbahčeu

14:44 Aaron Ramsey želi novi ugovor, Arsenal mu ga je spreman dati, ali ne 350 tisuća funti koliko je tražio Ramsey, a koliko im a Mesut Ozil. Inače, velški veznjak trenutno ima 110 tisuća funti tjedno. Kako li samo preživljava s tim iznosom?

14:02 Antonio Di Natale vraća se talijanskom nogometu! No, legendarni 40-godišnji napadač ne vraća se igračkoj ulozi već će se priključiti Speziji gdje će raditi kao trener napadača. Speziju inače vodi njegvo bivši trener u Udineseu Pasquale Marino

13:43 U manjku završenih poslova tijekom dana istaknimo kako je rumunjski veznjak Paul Anton promijenio ruske klubove - iz Anžija je otišao u Samaru

13:13 Iako prijelazni rok u nekim zemlkjama još nije završen, već se prave planovi za sljedeće ljeto. tako talijanski Tuttosport javlja kako bi PSG 2019. želio dovesti Samija Khediru, ali njega i dalje želi Juventus pa će mu 'Stara dama ' ponuditi novi ugovor

12:45 Mario Balotelli ostaje u Nici. To je rezime višemjesečnog traženja novog kluba od strane francuskog napadača

12:30 Barcelona još nije odustala od Paula Pogbe, a njegvo menadćer Mino Raiola radi pritisak na Manchester United da prodaju njegovog pulena. "Paul Scholes treba postati sportski direktor kluba i savjetovati Woodwarda da proda Pogbu. Bile bi bezane noći za pronaći Pogbi novi klub", napisao je Raiola na Twitteru.

12:12 Partizan je iz turskog Genclerbirligija doveo 26-godišnjeg veznjaka Aleksandra Ščekića

11:53 Lisabonski Sporting je za 5 milijuna eura doveo napadača Abdoulayja Diabyja iz Club Bruggea

11:45 Bordeauy je počeo pregovore s Thierryjem Henryjem kojeg žele vidjeti na klupi kao nasljednika Gusa Poyeta

11:33 Lyon je potvrdio dolazak Jasona Denayera iz Manchester Uniteda. Odšteta je 6,5 milijuna eura, a ugovor je potpisan na 4 godine

11:15 Tko se u prva dva kola Premiershipa pokazao kao najbolje pojačanje? Odgovor pronađite OVDJE

11:01 Novi detalji oko prelaska Ivana Rakitića u PSG. Znamo otprije da Barcelona želi Adriena Rabiota kojem idućeg ljeta ističe ugovor s Parižanima. Barcelona ne želi propustiti priliku da ga dovede već ovog ljeta i čak su spremni podići ponudu na 50 milijuna eura. Ako se ta ponuda doista i ostvari, PSG će bez razmišljanja prihvatiti toliki novac za igrača u zadnjoj godini ugovora. U tom slučaju, Barca je spremna dati popust PSG-u za Rakitića i sniziti mu cijenu sa 125 milijuna eura na okruglih 100 milijuna. 

10:55 Dinamo je doveo novo pojačanje, a o tome smo opširnije pisali OVDJE.

10:44 Chelsea očajnički želi zadržati Edena Hazarda i nude mu golemih 300 tisuća funti tjedno, ali Hazard još uvijek oklijeva. Naravno, novac nije primaran već sportske ambicije Chelseaja koje ipak kaskaju za najjačim europskim klubovima.  

10:29 Nakon Betisa, pojačava se i njihov gradski rival Sevilla. Već su doveli Maxima Gonalonsa na posudbu iz Rome, a smiješi im se i deveto po redu pojačanje. To je Iago Falque iz Torina, a Sevilla je spremna ponuditi između 15 i 20 milijuna eura za njegovo dovođenje.

10:10 Inter je u problemima zbog veznjaka Barcelone Rafinhe Alcantare. Nerazzurri su prvotno htjeli kupiti Rafinhu, ali se nisu dogovorili s Kataloncima. Sada je Betis blizu dovođenja Rafinhe, što znači da bi otpao njihov drugi izbor za tu poziciju - Joao Mario iz Intera. U Interu su očekivali da se riješe skupo plaćenog Portugalca, a sada je sve manje izgleda da će se to dogoditi.

10:00 Dobar dan poštivani čitatelji i dobrodošli u novi blog posvećen praćenju transfera. Prije nego što krenemo, OVDJE se možete podsjetiti o čemu smo jučer pisali.

(foto: Reuters)


Tagovi

transferitransferi uživoprijelazni rokprijelazni rok

Ostale Vijesti