TRANSFERI (18.8): Thierry Henry blizu preuzimanja francuskog velikana, City pojačao Lyon

Vrijeme Čitanja: 4min | sub. 18.08.18. | 21:49

Pratite aktualna transfer zbivanja.

Miran je danas dan što se transfera tiče. Očigledno su se stvari smirile zatvaranjem tržnice u Engleskoj i Italiji pa i mi zatvaramo naš live blog do sutra. Čitamo se sutra

21:20 Zanimljiva situacija u slučaju Modrić - izgleda kako se hrvatski reprezentativac sam ponudio Interu. Opširnije OVDJE

20:00 Objavljeni su detalji transfera Emrea Akbabe iz Alanyaspor u Galatasaray. Galata ga je platila 4 milijuna eura

19:00 Filipe Luis bi mogao po drugi put otići iz Atletica. Španjolski mediji pišu kako je on zatražio transfer, a zainteresiran je PSG

18:25 Jurgen Klopp ne računa na Marka Grujića, a srpski veznjak bi karijeru mogao nastaviti u berlinskoj Herthi

18:00 Alvaro Negredo odlazi iz Bešiktaša. Turski klub ga ne želi zadržati, a iako se jedno vrijeme spominjao Monaco kao njegov novi klub, izglednije je da će Negredo put arapskih zemalja

17:33 Evo i Švicaraca. Basel je objavio kako je na posudbu stigao 29-godišnji stoper Carlos Zabrano. On je u Švucarsku došao iz Dinama iz Kijeva

16:40 Veliki transfer u Austriji! Salzburg je dogovorio dolazak velikog norveškog talenta, 18-godišnjeg napadača Erlinga Halanda. Njega su tražili mnogi velikani, ali na kraju se odlučio na Salzburg kojem će se priključiti nakon Nove godine. Austrijanci su objavili kako je s Halandom potpisan petogodišnji ugovor

15:58 Izgleda kako je Real uistinu zagrizao za Maura Icardija. Španjolski Don Balon piše kako je 'Kraljevski klub' spreman Interu poslati ponudu vrijednu 100 milijuna eura

15:35 Iskusni francuski stoper Thomas Heurtaux je iz Udinesea otišao na posudbu u turski Ankaragucu

15:22 Nema previš zanimljivih transfera danas pa spomenimo kako je Okeshukwu Azubuike iz turskog Malatyaspora za 2 milijuna eura prešao iz egipatskog Pyramidsa

15:02 Iako se posljednjih dana intenzivno priča o mogućim pojačanjima Reala, trener 'Kraljevskog kluba' Juleen Lopetegui demantira da su Madriđani u panici zbog nedolaska novih igrača. "Fokus nam je na tome da iz momčadi koju imamo izvučemo najbolje što možemo. Imam odlične igrače i nemam nikakvu sumnju da imam odličnu momčad", rekao je Lopetegui.

14:33 Mario Balotelli još nema novi klub, oko njega se spominjao i Marseille, ali tamošnji trener Rudi Garcia negira da je klub zainteresiran za SuperMarija. "Ljudi oko kluba pričaju o tome, ali mi u klubu ne. Naš prioritet nije napadač."

14:09 Francuski mediji donose kako Thomas Tuchel već tjedana kontaktira sa Samijem Khedirom. Već smo ranije napisali kako traži centralnog veznjaka za popunu rotacije, čini se kako će ga pronaći u Torinu, samo je pitanje tko će to biti: Khedira ili Marchisio.

13:51 Iz Valencije su izjavili kako nemaju nikakvu namjeru prodavati Rodriga, tako da će se Real morati okrenuti nekoj od preostale četiri mete.

13:44 Kostas Mitroglou na izlaznim je vratima Marseillea, a tu svoju priliku vidi Bešiktaš koji je jučer prodao Alvara Negreda u Monaco.

13:23 Gigi Buffon navodno nagovara Claudija Marchisija da mu se pridruži u PSG-u. Thomas Tuchel traži još jednog centralnog veznjaka za rotaciju, a Marchisio bi bio ideajan za to mjesto.

13:11 Joao Mario bio je veliko pojačanje Intera prije dvije godine, ali nikako nije opravdao uloženi novac i na izlaznim je vratima Intera. Za njegove usluge zainteresiran je Schalke koji bi ga prvo htio dovesti na posudbu.

12:55 Wolfsburg je u Lyon poslao ponudu od 20 milijuna eura za Maxwela Corneta, ali Francuzi su to odbili.

12:41 Službeno: Lijevi bek Andoni Lopez prešao je iz Athletic Bilbaa na posudbu u Almeriju.

12:30 Monaco je zainteresiran za Yacinea Brahimija iz Porta, vide ga kao savršenu zamjenu za Thomasa Lemara koji je otišao u Atletico. 

12:14 PSG i dalje želi dovesti Dannyja Rosea iz Tottenhama koji za njega traži 25 milijuna eura. Problem je ozljeda koljena koju vuče još sa Svjetskog prvenstva i zbog koje se u Parizu dvoume.

12:03 Julio Baptista i službeno je predstavlje kao novi igrač Cluja.

11:44 Veliko pojačanje za Lyon. Iz Manchester Cityja stiže Jason Denayer, a danas se očekuju liječnički pregledi i potpis ugovora.

11:22 Giovanni Reyna, 16-godišnji sin Claudija Reyne, jednog od najvećih američkih igrača u povijesti, pojačat će Borussiju iz Dortmunda. 

10:58 Bešiktaš je jučer prodao Alvara Negreda u Monaco, a danas se pojavljuju priče kako će pojačati vezni red dovođenjem Marca Fabiana iz Eintrachta.

10:41 Marca donosi veliku priču o tome kako Julen Lopetegui inzistira da Florentino Perez dovede novu "devetku" u Kraljevski klub. Koja su imena u konkurenciji, pročitajte OVDJE.

10:22 Srpski Mozzart sport prenosi kako je Olympique Marseille odlučan u namjeri da dovedu ponajbolje igrača Crvene Zvezde, 22-godišnjeg Nemanju Radonjića. Za to su spremni platiti 12 milijuna eura + još 2 milijuna eventualnih bonusa, a od te sume oko 5 milijuna bi pripalo Romi, prethodnom klubu Radonjića.

10:10 Velika vijest iz Francuske. Znamo da je Bordeaux iznenada otpustio trenera Gustava Poyeta, a sada grozničavo traže njegovu zamjenu. Prema pisanju francuskih medija, snažan kandidat za tu poziciju je legendarni Thierry Henry. On je prije točno dvije godine postao pomoćnik Robertu Martinezu u reprezentaciji Belgije, a sada je spreman za samostalan angažman. Francuzi navode da se Henry raspitivao o Bordeauxu i klupskim ambicijama, kao i o tome da klub krajem rujna preuzmu američki investitori. 

10:00 Dobar dan poštovani čitatelji i dobrodošli u još jedan blog posvećen praćenju svih aktualnosti iz svijeta transfera. Jučer je završio mercato u Italiji, a kako je prošao, možete se prisjetiti OVDJE. Sažetak zbivanja jučerašnjeg transfer dana pogledajte OVDJE.

(foto: Reuters)


Tagovi

transferitransferi uživoprijelazni rokprijelazni rok

Ostale Vijesti