TRANSFERI (16.8.): Modrić ili nitko, Napoli kupuje u Arsenalu

Vrijeme Čitanja: 4min | čet. 16.08.18. | 20:30

Pratite zbivanja s transfer tržnice.

20:30 Poštovani čitatelji, s ovim vijestima smo završili s današnjim praćenjem kretanja transfera. Počela je utakmica Steaue i Hajduka, a tekstualni prijenos uživo možete pratiti OVDJE.

20:20 Gianluca Di Marzio prenosi da će se sutra sastati čelnici Marseillea i Nice vezano uz transfer Marija Balotellija.

19:59 Jackson Martinez je završio svoju epizodu u Kini te bi trebao karijeru nastaviti u meksičkom Leoneu.

19:21 Stižu informacije s Otoka da West Ham želi dovesti Marija Balotellija u siječanjskom prijelaznom roku.

18:53 Dosadašnji napadač Bordeauxa, 24-godišnji Gaetan Laborde, prešao je u Montpellier za 3 milijuna eura.

18:26 Bayer Leverkusen spreman je prodati lijevog bočnog Wendella PSG-u za 30 milijuna eura, a na njegovo mjesto bi u Njemačku trebao doći Douglas Santos iz HSV-a.

18:00 Roma želi dovesti još jedno pojačanje - na meti im je Leon Bailey, a navodno je 'Vučica' Bayeru ponudila 40 milijuna eura za njega

17:45 Girona je na posudbu iz Manchester Cityja dovela Patricka Robertsa

17:14 Malo vijesti o West Bromwichu koji nije puno trošio ovo ljeto. Ostat će bez braniča Allana Nyoma koji odlazi u Leganes na posudbu. Ovime su ostali bez ijednog desnog beka u ekipi.

 

16:51 Kako prenosi srpski portal Mozzartsport. napadač Crvene Zvezde koji im je osigurao prolaz protiv Spartaka Trnave u play-off Lige prvaka, prijeći će u redove Marseillea za 10 milijuna eura. Riječ je o Nemanji Radonjiću.

16:27 Odlazi li Ahmed Said iz Hajduka? Odgovor pronađite OVDJE

16:06 Real kreće po 150 milijuna eura vrijedno pojačanje. O kome se radi, pronađite OVDJE

15:57 Caen je doveo dosadašnjeg braniča Bordeauxa, Paula Bayssea.

15:20 Talijanski prvoligaši se pojačavaju uoči kraja prijelaznog roka. Bologna je tako na posudbu dovela stopera Danila iz Udinesea

15:03 Bordeaux je na posudbu doveo 22-godišnjeg desnog beka Sergija Palenciju iz Barcelone

14:48 Marseille je pokušao dovesti Marija Balotellija, ali od tog transfera neće biti ništa. Marseille se stoga okrenuo prema Moussi Dembeleu, a Celtic bi ga za njega trebao dobiti najmanje 15 milijuna eura

14:33 Šime Vrsaljko odgovorio je na upit talijanskih novinara koje je zanimalo je li pokušavao nagovoriti Luku Modrića na prelazak u Inter. Vrsaljko je rekao kako Modrić o tome mora odlučiti sam.

14:22 Sevilla je ozbiljno zainteresirana za Dedrycka Boyatu iz Celtica i spremni su platiti 10 milijuna eura za njegove usluge. 

14:10 Rangersi su odbili ponudu Bordeauxa za napadača Alfreda Morelosa. Francuzi su nudili 4,2 milijuna eura.

13:57 Iako se spominjao kao potencijalno pojačanje West Hama, Yaya Toure ipak neće pojačati londonsku momčad, potvrdili su u klubu.

13:41 Desni bek Zenita, Emiliano Rigoni dogovorio je posudbu u Atalantu. Rusi će za to dobiti milijun eura, dok Atalanta ima pravo otkupa idućeg ljeta za 15 milijuna.

13:24 Carlos Bacca trenutno je na liječničkom pregledu u Villarealu i tako će ostati u dresu Žute podmornice, koja ga je prošlu sezonu posudila od Milana.

13:11 Moussa Dembele iz Celtica meta je Lazija i Marseillea. Navodno su Francuzi već ponudili 15 milijuna eura.

12:51 Iako je trebao preći u Santos, Brazilac Wagner Love ipak je ostao igrač Bešiktaša. Transfer nije na vrijeme dovršen te je prijelazni rok u Brazilu završio.

12:36 Juventus je ponudio Miralemu Pjaniću poboljšani ugovor po kojem će veznjak zarađivati 7 milijuna eura umjesto dosadašnjih 4,5 milijuna

12:14 Paris Saint Garmain doveo je u svoje redove 22-godišnjeg Nijemca Thila Kehrera, a Schalkeu je pripalo čak 37 milijuna eura.

11:47 Britanski Telegraph javlja da Chelsea planira dovesti Rominog sportskog direktora - Monchija!

11:28 Osim Laxalta, još je jedan igrač na liječničkom pregledu u Milanu. Radi se o Samu Castilleju, desnom veznom Villareala.

11:11 Trakavica oko Paula Pogbe se nastavlja. Jose Mourinho navodno je svojoj najvećoj zvijezdi poručio: "Ako želiš otići, zatraži transfer".

10:59 Ako Bayern proda Jeromea Boatenga, zamjena će biti Toby Alderweireld.

10:44 Wilfried Zaha je potpisao novi 5-godišnji ugovor s Crystal Palaceom i time prekinuo sve glasine oko odlaska iz londonskog kluba.

10:35 David Ospina stigao je u Napoli, a uskoro će postati službena njegova posudba iz Arsenala. Topnici će za to zaraditi milijun eura, dok Napoli ima opciju otkupa za 8 milijuna eura.

10:26 Sampdoria je za 2,2 milijuna eura potpisala Albina Ekdala. Švedski veznjak stiže iz njemačkog HSV-a koji je ispao u drugu ligu, a iza njega je vrlo dobro odigrano Svjetsko prvenstvo. 

10:15 Diego Laxalt stigao je na liječničke preglede u Milano te će postati novi igrač Rossonera.

10:10 Prijelazni rok u Italiji završava sutra, a tamošnji mediji donose priču oko prelasku Luke Modrića u Inter. Nitko sa sigurnošću ne može ustvrditi kako je ova priča zaključena, a izvori iz Italije govore kako Inter kreće u završni napad na hrvatskog veznjaka. Pritom navode da Inter nema rezervnu opciju niti je žele imati. Uprava milanskog kluba smatra da je odradila odličan posao ovog ljeta, a Modrić bi samo predstavljao krunu na sve učinjeno. Stoga je plan Intera jasan - Modrić ili nitko.

10:00 Dobar dan poštovani čitatelji. Kako je to praksa svakog dana, tako će Germanijak i danas u live blogu izvještavati o zbivanjima vezanima za transfere. Prijelazni rok ulazi u završnu fazu, ali i dalje se naveliko trguje diljem Europe. Prije nego što krenemo, OVDJEse možete podsjetiti o čemu smo jučer pisali.

(foto: Reuters)


Tagovi

prijelazni roktransferi uživotransferi

Ostale Vijesti