TRANSFERI (11.8.): Italija ne miruje, Milan u naslovnoj ulozi, Sevilla dovela talentiranog napača

Vrijeme Čitanja: 4min | sub. 11.08.18. | 22:11

Pratite zbivanja s nogometne tržnice.

22:11 Poštovani čitatelji, to je bilo sve za danas što se tiče praćenja transfera na svjetskoj nogometnoj sceni. Pratite nas i sutra jer vam opet prenosimo sve najaktualnije nogometne događaje.

22:05 I konačno potvrda na kraju dana, Stefano Sturaro potpisao je za Sporting!

 

20:11 PSG u ozbiljnim pregovorima oko zvijezde Barcelone - katalonski div spreman proučiti ponudu. Više pročitajte OVDJE.

20:08 Joselu će potpisati trogodišnji ugovor s Oviedom, donosi Mundo Deportivo.

19:57 Nigerijski internacionalac Joel Obi napustio je Torino i potpisao trogodišnji ugovor s Chievom. 

19:46 SLUŽBENO: Andre Silva potpisao je za Sevillu! Jednogodišnja posudba će ih stajati 5 milijuna eura, te ako budu zadovoljni, morat će izdvojiti još 30 milijuna za otkup ugovora. Sevilla je izrazila dobrošlicu svom novom napadaču!

 

19:34 Na upit o Dembeleu, oglasio se i trener Barcelone - Ernesto Valverde izjavom: "Ne znam ima li on kakve druge opcije, ali računam na njega jer nikad ne razmišljam o tome da neki igrač može otići." 

18:49 Češki golman Jiri Pavlenka, kojeg su navijači prošle sezone izabrali za najboljeg igrača svog kluba, potpisao je novi ugovor s Werderom iz Bremena. Za sada nisu poznati detalji transfera jednog od ponajboljih vratara Bundeslige.

18:37 BOMBA! Perez nudi astronomsku cifru i otima nezadovoljnu zvijezdu PSG-a! Više pročitajte OVDJE.

18:29 Zapamtite ime - Abdoulaye Dabo, naime, to je najmlađi debitant (17 godina i 5 mjeseci) u prvoj ligi za Nantes od Salomona Olembea davne 1998.-e godine. 

18:18 Pojavile su se glasine da se već dogovoreni transfer Stefana Sturara u Sporting odgodio zbog komplikacija na liječničkom pregledu.

18:01 Cagliari je povećao ponudu za braniča Gremija Waltera Kannemanna na 6 milijuna eura.

17:55 Marca javlja da se Gerard Pique u razgovoru s izbornikom Luisom Enriqueom oprostio od nastupa za reprezentaciju Španjolske.

17:38 Desni bek Porta Fernando Fonseca došao je u Torino na potpis ugovora s Juventusom. Riječ je o jednogodišnjoj posudbi, a prošle sezonu je odigrao u Estorilu.

17:07 Inter danas u pripremnoj utakmici gostuje kod Atletica u Madridu, a maštu nogometne javnosti zagolicao je Mauro Icardi objavom na Instagramu. Uz natpis "Dobar dan!" u pozadini se nalazio ni manje ni više nego - Realov stadion Santiago Bernabeu što je automatski dovelo do šuškanja o već prije nagađanom transferu. 

16:48 Iako je Lazijev predsjednik Claudio Lotito izjavio da nijedan klub iz Serie A nema novca za dovesti Sergeja Milinkovića Savića, Milan ne odustaje. Ponudit će Laziju Giacoma Bonaventuru uz nadoplatu, a novac možda namaknu prodajom vratara Donnarumme ili ofenzivca Susa.

16:01 Monaco je bacio oko na Rominog Diega Perottija kao zamjenu za Keitu Balde Diaoa koji je posuđen u Inter za 5 milijuna eura uz opciju otkupa za 34 milijuna. 

15:10 Dnevna doza Modrića: Marca navodi kako je Luka Modrić pristao ostati u Madridu uz poboljšani ugovor po kojem će zarađivati 10 milijuna eura godišnje što ga izjednačava sa Sergiom Ramosem i Garethom Baleom.

13:28 Manuel Locatelli napušta Milan i odlazi u Sassuolo. Radi se o posudbi vrijednoj 2 milijuna eura s obvezom otkupa za novih 10 milijuna.

 

13:10 Napoli traži još jednog golmana nakon ozljede Alexa Mereta, ovoljetne vratarske akvizicije. 

12:53 Diego Laxalt postat će novi igrač Zenita. Urugvajac je skrenuo pažnju na sebe odličnim igrama u dresu Urugvaja na Mundijalu, a Genoa bi za ovaj transfer trebala inkasirati 10 milijuna eura.

12:44 Pontus Wernbloom trebao bi pojačati grčki PAOK. 

12.29 Presnel Kimpembe potpisao je novi ugovor s PSG-om, a trajat će do 2023. godine.

12:14 Artem Dzjuba odigrao je odlično Svjetsko prvenstvo, a sada ga žele dovesti Bordeaux i Galatasaray.

12:01 Ponovno je aktualan dolazak Steven N'Zonzija u Romu, nadovno je Sevilla rekla igraču da će ga pustiti ako dobiju zadovoljavajuću odštetu.

11:47 Radio Monte Carlo tvrdi da je Barcelona odustala od Paula Pogbe.

11:23 Jose Mourinho izrazio je nezadovoljstvo odrađenim prijelaznim rokom. "Bit će ovo teška sezona za nas. Nalazim se u situaciji u kojoj nisam mislio da ću biti. Ali gotovo je, tržište jezatvoreno i o tome više ne govorimo."

11:10 Mundo Deportivo tvrdi da PSG želi dovesti Ousmanea Dembelea iz Barcelone. Ne znamo kako to misle izvesti, ali zbog financijskog fair-playa ne smije trošiti nikakav novac na transfere, a Barca na posudbu neće pristati. Jedina opcija je da prodaju neku od svijih zvijezda i prikupljenim novcem dovedu Dembelea, ali cifra će morati biti veća od 100 milijuna eura. 

10:54 Italija ne miruje. Kako navode brojni talijanski mediji, Milan je dogovorio posudbu Tiemouea Bakayoka iz Chelseaja. Kolika će biti cijena posudbe, kao i detalji oko otkupa ugovora nakon njenog isteka, još uvijek nije poznato.

10:44 Stefano Sturaro napustio je Juventus te je sletio u Lisabon. Dolazi na posudbu u Sporting, a taj će posao portugalsku momčad stajati 2 milijuna eura. Detalji oko opcija za otkup još uvijek nisu poznati. Osim Sturara, Sporting bi htio u svoje redove dovesti Carlosa Baccu.

10:35 Andre Silva danas će sletjeti u Sevillu te će postati novi igrač kluba iz Andaluzije. Radi se o posudbi za koju će Milan inkasirati 5 milijuna eura, dok će narednog ljeta imati opciju otkupa za 30 milijuna.

10:22 Ante Rebić otklonio je sve dvojbe oko nastavka karijere. Gdje će i zašto nastaviti, možete vidjeti OVDJE

10:10 Za početak donosimo pravu bombu Mundo Deportiva. Ivan Rakitić na meti je još jednog europskog velikana. O kome se radi, detaljnije pročitajte OVDJE

10:00 Dobar dan poštovani čitatelji. Kao i svakog dana, tako i danas na Germanijaku možete pratiti live blog o događanjima na tržnici nogometnih transfera. Što se jučer događalo, možete pročitati OVDJE.

(foto: Reuters)


Tagovi

prijelazni roktransferi uživotransferi

Ostale Vijesti