Goran Stanzl/PIXSELL
Goran Stanzl/PIXSELL

Totalno drukčiji od drugih: Rudeš za sportskog direktora postavio - aktualnog prvotimca!

Vrijeme Čitanja: 2min | ned. 05.05.24. | 12:36

Prije dva dana konkurirao je za utakmicu protiv Istre 1961, a sada je postao sportski direktor kluba.

Luka Pavković, 31-gpdišnji stoper Rudeša ove sezone upisao je osam nastupa u HNL-u i jedan u HNK-u u kojem je zabio i jedini ovosezonski gol. Posljednji put na terenu je zaigrao prije tri tjedna, u 1-3 porazu od Slaven Belupa na domaćem terenu. U posljednja tri kola proveo je na klupi za pričuve, a danas je postao - sportski direktor kluba!

"S obzirom na odluku da se nakon relegacije promptno vrate u Hrvatsku nogometnu ligu, uprava NK Rudeša dobila je adekvatno pojačanje. Ulogu sportskog direktora preuzeti će dojučerašnji nogometaš momčadi sa zapada metropole, diplomirani kineziolog i vlasnik UEFA licence - Luka Pavković.Obrambeni igrač upoznat je s filozofijom, te igračkim i operativnim članovima kluba, 31- godišnjak spreman je odmah se “uhvatiti u koštac” s kadroviranjem i ostalim aktivnostima za ispunjenje cilja - odnosno ekspresne promocije među domaću nogometnu elitu", stoji u priopćenju Rudeša, a na službenim kanalima kluba oglasio se i novi sportski direktor te, po svemu sudeći, bivši nogometaš Pavković:

"Tu sam praktički kao doma, a promjena uloge u kojoj ću davati sve od sebe za boljitak kluba, bila je neočekivano lagana. Nadam se napraviti dobre stvari cijelom kolektivu Rudeša. Cilj je pronaći pravi “miks” mladosti i iskustva, te se odmah vratiti u HNL, gdje nam je mjesto. Pokušati iduće sezone to ostvariti “mirnom plovidbom”, rekao je novi sportski direktor NK Rudeša.

Pavković je najviše nastupa u karijeri upisao za Kustošiju, a član Rudeša bio je posljednje dvije sezone. Ove je prvi i čini se zadnji put okusio slast igranja najvišeg ranga hrvatskog nogometa.



Tagovi

NK RudešRudešHrvatska nogometna ligaHNLLuka Pavković

Ostale Vijesti