To je odanost Cholu! Odbio dvostruko veću plaću od engleskog velikana

Vrijeme Čitanja: 1min | pet. 14.09.18. | 09:45

Odlazak nije dolazio u obzir.

Mladi lijevi bek madridskog Atletica potpuno je procvijetao u posljednjih nekoliko mjeseci.

Lucas Hernandez je prošle sezone, nakon nekoliko sezona privikavanja na seniorskog nogomet, preuzeo mjesto u prvoj momčadi od sigurnog Brazilca, Filipea Luisa. Startao je u 24 prvenstvene utakmice i odigrao zapaženu rolu u osvajanju Europske lige gdje je započeo 7 od 8 odigranih susreta.

Iako trener Diego Simeone na početku nove sezone rotira Lucasa i Filipea, za očekivati je da će 22-godišnji Francuz – koji se okitio naslovom svjetskog prvaka ovo ljeto – s vremenom u potpunosti preuzeti mjesto startera od Brazilca.

Pogotovo nakon geste napravljene ovo ljeto.

Kako prenosi španjolski list Marca, Lucas je odbio ponudu Manchester Uniteda da prijeđe u njihove redove. Koliko su Crveni vragovi željeli dovesti lijevog bočnog Rojiblancosa najbolje govori činjenica da su mu ponudili dvostruko veću plaću, kao i 80 milijuna eura za aktiviranje klauzule u njegovom ugovoru.

Hernandez je glatko odbio tu ponudu, ali redovni član selekcija Tricolora, piše Marca, svjestan je da će se klub s Old Trafforda vratiti po njega u siječnju. Hoće li tada možda promijeniti mišljenje, ostaje nam tek za vidjeti.

(Foto: Reuters)


Tagovi

Lucas Hernandez

Ostale Vijesti