Tko je vrijeđao i prijetio sucima u Kranjčevićevoj?! 'Je... ti mater, ubit ću te, znam gdje živiš'

Vrijeme Čitanja: 1min | sub. 14.03.15. | 08:59

Zagreb je u 25. kolu Prve HNL poražen u Kranjčevićevoj od Splita 1:2, a stvari su krenule na mlin gostiju već u osmoj minuti, kada je izravni crveni karton zbog navodnog udaranja Barbarića glavom dobio Zagrebov napadač Gabrijel Boban.

Dvojbeno isključenje bilo je razlog verbalnog okršaja jednog od Medića sa sucima nakon utakmice.

„Je... ti mater, kako te nije stid, ubit ću te, znam gdje živiš u Vinkovcima“, riječi su koje je dotični uputio pomoćnom sucu Bojanu Zobenici.

U službenom zapisniku utakmice navodi se kako je autor navedenih uvreda „gospodin koji je prije obavljao dužnost predstavnika kluba NK Zagreb i preziva se Medić, a ne znamo ime“.

Slijedom ovih navoda, ne može se sa sigurnošću tvrditi da je riječ o predsjedniku Zagreba i neslužbenom treneru Draženu Mediću, jer osim njegova sina nogometaša, na klupi Pjesnika ove sezone znao je sjediti i Draženov brat Robert Medić.

Inače, ovo je novi incident i slučaj da se Zagrebaši žale na sudačke odluke. U prošlom kolu je Dražena Medića zbog verbalnih uvreda prijavio također pomoćni sudac Saša Fegeš, a naknadno i povjerenik Prve HNL Josip Brezni zbog optužbi u medijima da su suci svjesno oštetili njegovu momčad.

(Foto: Pixsell)


Tagovi

NK ZagrebZagrebDražen MedićBojan ZobenicaSplit

Ostale Vijesti