ANTONIO BRONIC/Action Images
ANTONIO BRONIC/Action Images

Super Mario Pašalić dobio svoj turnir u Kaštelima

Vrijeme Čitanja: 2min | pet. 08.10.21. | 10:42

Prvi klub hrvatskog reprezentativca organizirao je turnir njemu u čast na kojem će nastupiti mladi igrači iz Hrvatske, Srbije, Slovenije i Crne Gore

Dok se priprema za utakmice protiv Cipra i Slovačke hrvatski reprezentativac Mario Pašalić sigurno će jednim okom pratiti što se ovog vikenda događa u Kaštelima i Splitu. Njegov prvi klub GOŠK iz Kaštel Gomilice njemu u čast organizirao je međunarodni turnir za igrače mlađe od 15 godina, pod nazivom „Super Mario Cup“. Koliko je poznato to je prvi personalizirani turnir za nekog aktivnog nogometaša, Pašalić je u Kaštel Gomilici vrlo omiljen, tamo mu živi obitelj i nogomet je počeo igrati na terenima SC Jure Bakotić.

Na turniru će nastupiti šest momčadi, uz domaćina GOŠK tu su od hrvatskih klubova RNK SplitPrimorac Stobreč, a iz inozemstva su stigli Spartak Subotica (Srbija), Ilirija (Slovenija) i Budva (Crna Gora).

„U Kaštel Gomilici sam odrastao i počeo igrati nogomet, hvala svima što su se odazvali na ovaj turnir koji je tek na začetku, ali nadam se da će postati tradicionalan. Želim svim sudionicima da uživaju u nogometu, da se zabave i da ostvare što bolje rezultate te da turnir protekne u sportskom duhu“, poruka je koju je Pašalić preko organizatora iz GOŠK-a poslao mladim nadama iz Hrvatske, Srbije, Slovenije i Crne Gore.

Turnir se igra od petka do nedjelje, zbog lošijih vremenskih uvjeta većina utakmica će se igrati na pomoćnom travnjaku stadiona na Poljudu, poznato je da GOŠK i Hajduk imaju vrlo uspješnu suradnju.

Utakmica za treće mjesto i finale na rasporedu su u nedjelju ujutro na SC Jure Bakotić u Kaštel Gomilici.



Tagovi

Mario Pašalićmalonogometni turnir

Ostale Vijesti