REUTERS/Susana Vera
REUTERS/Susana Vera

Slovenci plasirali senzaciju: Klub hrvatskog trenera poslao poziv Luki Modriću!?

Vrijeme Čitanja: 2min | pon. 22.04.24. | 11:30

Naravno da sve izgleda kao marketinški i PR pokušaj, zvuči stvarno nemoguće da Modrić karijeru nastavi u Deželi

Slovenski portal sportklub.n1info.si, u ponedjeljak je donio neviđenu senzaciju. Naime, prema informacijama tog medija, za koje tvrde da su provjerene, još se jedan klub uključio u borbu za Luku Modrića. Ni manje ni više nego - Celje! Slovenci tvrde da je Celje već obavijestilo Real da će idućih dana razgovarati s Modrićem, predstaviti mu projekt i ponuditi mu dolazak u redove izglednog novog prvaka. Celje, naime, četiri kola prije kraja ima devet bodova više od Olimpije i u tom se klubu već rade planovi za novu sezonu i napad na neku od skupina europskih natjecanja.

Prouči cjelokupnu ponudu na Germaniji i zaigraj odmah (Igraj odgovorno, 18+)

Na klupi Celja je Damir Krznar, nekadašnji Modrićev suigrač iz zaprešićkog Intera, on i pomoćnik Mihael Mikić bliski su s Lukom pa je i to, kažu Slovenci, adut u rukama Celjana, koji su u Sloveniji daleko ispred svih po financijskim mogućnostima, a projekt, koji je prije nekoliko godina počeo među 'Grofovima', sve je ambiciozniji i seže mnogo dalje od naslova prvaka dežele. Pa, eto, u toj je priči spomenut i Modrić, iako, doista, njegov dolazak u Celje zvuči kao apsolutno nemoguća misija.

Naime, bez obzira na dobre namjere i ambicije kluba, uistinu djeluje nemoguće da bi Modrić, ako se i odluči vratiti na ove meridijane i odbije sve ostale lukrativnije ponude iz svih krajeva svijeta, izabrao Celje ispred Dinama. Zato, uz sav respekt Celjanima, ovaj pokušaj ipak treba prije svega tumačiti kao marketinški i PR trik, javnom potvrdom da Celjani imaju visoke ciljeve i planove. Stvarno #nebiimalosmisla. (T.N.)

Oglas

Zaigraj odmah, Germania!


Igre na sreću mogu dovesti do ovisnosti. Igraj odgovorno.



Tagovi

GNK DinamoCeljeDamir KrznarLuka Modrić#imalobismisla

Ostale Vijesti