REUTERS/Annegret Hilse
REUTERS/Annegret Hilse

Sjajne vijesti za Bayern: Neuer se vratio treninzima dva dana prije derbija!

Vrijeme Čitanja: 1min | čet. 26.09.24. | 16:35

Klub još nije poslao službenu objavu, ali očekuje se da će Kompany potvrditi povratak Neuera u najavi utakmice

Kapetan Bayerna Manuel Neuer opet je spreman stati među vratnice! Podsjetimo, prošlog je tjedna zamijenjen u 9-2 pobjedi Bavaraca nad Dinamom u Ligi prvaka zbog problema s bedrom i trebao se vratiti na travnjaku Bremenu. Međutim, Neuer nije još bio spreman. Osjetio je bol u bedru tik pred početak utakmice.

Prouči cjelokupnu ponudu za nogomet na Germaniji i zaigraj odmah (Igraj odgovorno, 18+)

Zbog toga je početkom tjedna trenirao samo individualno pa mu nastup protiv Leverkusena nije bio zajamčen. Sada, je ipak sve u redu i Neuer bi se trebao naći između vratnica u subotu kada će rekordni njemački prvaci dočekati Leverkusen u bundesligaškom derbiju. Konačna potvrda očekuje se u petak kada glavni trener Vincent Kompany bude najavljivao utakmicu pred novinarima.

Prošle sezone Neuer je već propustio domaću utakmicu protiv kasnijeg prvaka na Allianz Areni. U to vrijeme još nije bio spreman zbog slomljene potkoljenice koju je doživio u nesreći na skijanju i vratio se tek oko šest tjedana kasnije. Ovoga puta bi trebao biti spreman i tako bi na klupu trebao vratiti kolegu Svena Ulreicha.

Osim Neuera, u četvrtak je na treningu bio i napadač Mathys Tel, koji je u Bremenu sjedio 90 minuta na klupi, zbog problema s leđima.



Tagovi

Manuel NeuerBayernBayer LeverkusenBundesliga

Ostale Vijesti