Damir Begović/Vinkulja.hr
Damir Begović/Vinkulja.hr

Romantika na ravnici: Cibalia deklasirala Zagreb i utrpala im šest komada

Vrijeme Čitanja: 1min | uto. 26.09.23. | 17:42

Nakon ove pobjede i prolaska, u Vinkovce stiže Rijeka, suparnik u osmini finala Kupa Hrvatske

Vinkovačka Cibalia opet je moćna! Kakav bi to melem za uši bio zaljubljenicima u domaći nogomet, osobito onim slavonskim. A još da govorimo o prvoligaškom susretu njih i NK Zagreba... Romantika. Susreli su se, doista, ali u 1/16 Hrvatskog nogometnog kupa i slavili su - Nebeskoplavi. Slavonci su deklasirali protivnike s dna ljestvice 4. NL Središte, petog ranga hrvatskog nogometa, rezultatom 6-0.

Prouči cjelokupnu ponudu na Germaniji i zaigraj odmah (Igraj odgovorno, 18+)

Filip Lišnić je postigao dva pogotka za Vinkovčane, dok su po jedan pogodak dodali Karlo Miljanić, Jurica Bajić i Leon Marković. Lišinić je mrežu zatresao već u 4. minuti za 1-0, a on je bio i strijelac četvrtog pogotka na susretu.

Nakon ove pobjede i prolaska, u Vinkovce stiže Rijeka, suparnik u osmini finala Kupa Hrvatske.

Facebook  HNK CibaliaFacebook HNK Cibalia


U srijedu se igraju preostale utakmice šesnaestine finala, a sastaju se Ponikve - Dinamo, Dugo Selo - Lokomotiva, Zagora - Istra 1961, Radnik Križevci - Šibenik, Zagorec - Gorica, Croatia Zmijavci - Rudeš, Vukovar 1991 - BSK, Karlovac 1919 - Jaska, Jadran Poreč - Oriolik i Jadran Luka Ploče - Belišće.

Ranije su osminu finala osigurali Hajduk koji je pobijedio Omladinac Gornju Vrbu 6-0, dok je Slaven Belupo svladao Moslavinu 4-2.



Tagovi

CibaliaNK ZagrebHrvatski nogometni kup

Ostale Vijesti