Rekao je Chelseajevoj zvijezdi da ode u Real? Stigao je brzi odgovor!

Vrijeme Čitanja: 1min | sri. 11.11.15. | 09:08

Izbornik belgijske nogometne reprezentacije Marc Wilmots je demantirao da je rekao Edenu Hazardu kako bi mu najbolji potez bio napustiti Chelsea i preseliti u Real Madrid.

24-godišnjeg Hazarda se već neko vrijeme povezuje s odlaskom u redove 'kraljevskog kluba' i pojavila su se nagađanja kako mu je upravo Wilmots sugerirao da to i učini i preseli na Santiago Bernabeuu. S objašnjenjem kako će imati više slobode u napadu, a liga je manje zahtjevna od engleske.

No, takve je glasine demantirao sam belgijski izbornik.

Eden je dovoljno odrastao da donosi sam svoje odluke i neću intervenirati. Razgovori koje imam s igračima ostaju među nama, ali sada se osjećam prozvanim da moram nešto reći. Da smo ja i Hazard razgovarali o transferu u Real? To je glupost!“, ustvrdio je Marc Wilmots.

Hazard se ove sezone uklopio u sivilo svoje momčadi, koja je trenutno tek na 16. mjestu Premiershipa, a belgijski reprezentativac još nije pokazao pravu formu kakva ga je krasila prošle sezone, a koja mu je priskrbila naslov u engleskom prvenstvu i titulu igrača godine. Zabio je tek jedan pogodak u deset nastupa u Premiershipu.

(Foto: Action Images)

Germanijak pratite i na našoj Facebook stranici!


Tagovi

Eden Hazardbelgijska nogometna reprezentacijaChelseaReal MadridMarc Wilmots

Ostale Vijesti