Redsima bi se mogla svidjeti snižena roba u Parizu!

Vrijeme Čitanja: 1min | uto. 14.04.15. | 19:21

Uoči ljetnog prijelaznog roka, Liverpool može zadovoljno trljati ruke jer je PSG pristao smanjiti iznos odštete za igrača koji je na listi želja 'Redsa'.

Liverpool je dobio vjetar u leđa u borbi za Ezequielom Lavezzijem, nakon što je Paris Saint-Germain malo revidirao početnu cijenu za svog argentinskog napadača.

PSG je ranije naglašavao kako će prihvatiti samo ponudu od 15 milijuna eura, ali kako prenosi 'Le Parisien', Parižani su odlučili spustiti traženu početnu cijenu na deset milijuna eura, kako se sezona bliži kraju.

S Lavezzijem se u siječnju povezivao Liverpool, no iako su bili blizu postizanja dogovora za oko 20 milijuna eura, 'Redsi' ipak nisu uspjeli uspješno zaključiti transfer.

Napadači Liverpoola i njihov učinak ove sezone prilično zabrinjava, s obzirom na odlazak Luisa Suareza i probleme s ozljedama Daniela Sturridgea, a Lavezzi bi trebao pomoći momčadi da se popravi u tom segmentu.

Zbog toga bi 'Redsi' ponovno na ljeto mogli krenuti u novu utrku za bivšeg igrača Napolija, a i povoljnija cijena je svakako dodatni razlog da se to i dogodi.

Liverpool bi mogao dočekati i dolazak Divocka Origija, koji je trenutno na posudbi u Lilleu, koji je ove sezone postigao sedam golova u francuskom prvenstvu.

(Foto: Action Images)

Germanijak pratite i na našoj Facebook stranici!


Tagovi

PSGLiverpoolEzequiel Lavezzi

Ostale Vijesti