Real želi Rodrigueza, ponudili 40 milijuna eura, ali Wolfsburg želi više

Vrijeme Čitanja: 1min | ned. 24.01.16. | 15:58

Još je samo sedam dana ostalo do kraja prijelaznog roka, a zadnji dan siječnja označava i posljednji trenutak za dovođenje pojačanja madridskih klubova suočenih s FIFA-inom suspenzijom.

Iako su se i iz Reala i Atletica odlučili žaliti na odluku svjetske krovne nogometne organizacije, čelništvo klubova užurbano radi na dovođenju pojačanja. Svakodnevno se pojavljuju nove informacije oko igrača koji bi karijeru mogli nastaviti u glavnom španjolskom gradu, a novi 'na repertoaru' je Wolfsburgov Ricardo Rodriguez.

Ovaj 23-godišnji švicarski reprezentativac je svojim igrama odavno skrenuo pažnju najvećih europckih klubova. Zanimanje za njega iz jednog prijelaznog roka u drugi pokazuju ponajprije engleski klubovi, a sada je u priču ušao i Real.

Ugledni talijanski novinar Gianluca DiMarzio objavio je informaciju da je 'Kraljevski klub' poslao ponudu 'Vukovima' u iznosu od 40 milijuna eura za usluge ovog lijevog bočnog igrača. Iz Wolfsburga su, međutim, dobili odgovor da Rodrigueza ne žele prodati, ali ako bi se i odlučili na to, onda bi odšteta trebala iznositi 50 milijuna eura.

Sada je na potezu Real da pronađe novih 10 milijuna ili se okrene nekoj drugoj meti. A možda se klubovi nađu 'na pola puta'...

(Foto: Action Images)

Germanijak pratite i na našoj Facebook stranici!


Tagovi

Ricardo Rodriguez

Ostale Vijesti