Real dovodi bivšeg igrača Barcelone, otkupna klauzula 60 milijuna eura

Vrijeme Čitanja: 1min | uto. 30.10.18. | 12:48

Navijači Barcelone sigurno neće ovo dočekati s odobravanjem.

Brojni španjolski mediji danas donose potencijalnu transfer bombu. Real Madrid zainteresiran je za dovođenje igrača koji je, ni manje ni više, nego čak 14 godina bio član Barcelone. Radi se o Marcu Bartri, stoperu koji ove sezone sjajno igra za Betis

> ODIGRAJ Real Madrid - Valladolid

Ovaj 27-godišnjak dijete je Barcelone, čiji je član postao 2002. sa svega devet godina. U ponosu Katalonije zadržao se do ljeta 2016. godine, kada ga je za 8 milijuna eura kupila Borussia Dortmund. Iako je u njemačkom velikanu u sezoni i pol odigrao 51 utakmicu, uz učinak od 5 golova i jednako toliko asistencija, prošlog siječnja odlučili su ga prodati u Betis za 10 milijuna eura. 

> ODIGRAJ Rayo - Barcelona

Najveća prepreka za transfer mogla bi biti otkupna klauzula koju su Andalužani stavili, a koja iznosi visokih 60 milijuna eura. Naravno da bi pristali i na manju cijenu, ali već taj iznos je određena naznaka kako Betis nema nikakvu namjeru ići ispod barem 20 milijuna eura, posebno s obzirom na divljanje cijena kojem svjedočimo u zadnjih nekoliko prijelaznih rokova. 

Bartra je ove sezone nezaobilazan član udarne postave Betisa, a za dobre igre nagrađen je i ponovnim pozivom u reprezentaciju Španjolske, za koju je debitirao 2014. godine. Dosad je upisao 14 nastupa, posljednji prije 3 tjedna u prijateljskoj pobjedi protiv Walesa 4:1, a na toj je utakmici postigao i prvijenac u dresu Furije.

(foto: Reuters)


Tagovi

PrimeraMarc BartraReal Madrid

Ostale Vijesti