Kakva greška! Dinamo na njemu trebao zaraditi milijune, a sada besplatno odlazi u Real

Vrijeme Čitanja: 1min | pon. 05.11.18. | 09:01

Nevjerojatan rasplet pomalo bizarne priče.

Ajdin Hasić, 17-godišnji sada već bivši nogometaš Dinama, karijeru bi mogao nastaviti u madridskom Realu. Vijest je to koju donose Sportske novosti, a koja bi na spektakularan način zatvorila ludu priču u kojoj je zagrebački klub besplatno ostao bez jednog od najvećih talenata.

> ODIGRAJ DINAMO – TRNAVA

Podsjetimo, Hasić je prije 10-ak dana naputio Maksimir nakon što je dobio raskid ugovora, a sve se dogodilo u bizarnom razvoju događaja. Dinamo je mladom reprezentativcu Bosne i Hercegovine ponudio novi ugovor te njegovom ocu poslao na potpis raskid aktualnog i prijedlog novog ugovora. Tata Hasić je u Maksimir vratio potpisani raskid ugovora, ali ne i novi te je tako mladić postao slobodan igrač.

Za ovog krilnog igrača već ranije su se zanimali Barcelona, Real, Borussia Dortmund, Everton i drugi europski klubovi, a sada Sportske novosti javljaju kako će Hasić najvjerojatnije karijeru nastaviti u Madridu. Real je za njega pokazao interes kada ga je vidio na djelu na turniru Mladen Ramljak, razmišljali su o službenoj ponudi, a sada ga mogu dobiti besplatno.

(Foto: Pixsell)


Tagovi

Ajdin Hasićprijelazni roktransferinogometni transferi

Ostale Vijesti