REUTERS/Marcelo Del Pozo
REUTERS/Marcelo Del Pozo

Rakitić ostao bez trenera pa poručio: "Tužan trenutak, ljutiti smo, dugujemo navijačima više"

Vrijeme Čitanja: 2min | čet. 06.10.22. | 12:09

"Osjećam tugu i bol zbog napuštanja momčadi koju jako volim i koja će bez sumnje ostati u mom srcu", rekao je Lopetegui

Julen Lopetegui dobio je otkaz u Sevilli nakon poraza u Ligi prvaka od Borussije Dortmund u srijedu. Lopetegui je imenovan za šefa Seville u lipnju 2019. i vodio je klub do naslova Europske lige 2020. No, španjolska momčad je pobijedila samo jednom ove sezone, a poraz od Dortmunda bio je njihov šesti poraz u 10 utakmica u svim natjecanjima. Cijelu je situaciju nakon 4:1 poraza komentirao Ivan Rakitić:

"Tužan trenutak, ali to je nažalost dio nogometa. Moramo se brzo vratiti na noge i biti u najboljem izdanju u subotu. Protiv Borussije smo napravili mnogo dobrih stvari, ali se u Ligi prvaka i najmanja greška kažnjava. Moramo razbistriti glave, a budemo li to napravili i potrudili se, vratit ćemo se ondje gdje želimo biti", rekao je Rakitić i dodao:

"Dugujemo navijačima više, svjesni smo što osjećaju, ali mi smo prvi ljutiti. Zato se moramo dobro pripremiti, dobro raditi i biti usredotočeni."

Unatoč porazu od Dortmunda, Lopetegui je dobio ovacije navijača Seville kada je napustio teren u srijedu navečer. Dao je intervju za španjolski TV kanal Movistar neposredno prije nego što je klub službeno objavio njegovu smjenu, rekavši da je zahvalan "cijeloj Sevilli".

"Osjećam tugu i bol zbog napuštanja momčadi koju jako volim i koja će bez sumnje ostati u mom srcu", rekao je Lopetegui.


"Već sam se pozdravio s igračima. Nije vrijeme da pričam o nepoštivanju. Zahvalan sam na svemu što sam postigao u ovom klubu."

Bivši trener Španjolske i Real Madida jedan je od potencijalnih kandidata za zamjenu Bruna Lagea u Wolvesima.



Tagovi

Julen LopeteguiSevillaBorussia DortmundIvan Rakitić

Ostale Vijesti