Puljić zabio za pobjedu, Stipica obranio penal u 94. minuti i spasio bodove (VIDEO)

Vrijeme Čitanja: 1min | čet. 16.07.20. | 08:31

Sjajne predstave bivših HNL igrača u Ekstraklasi.

U Poljskoj je jučer kompletirano 36. ili predzadnje kolo Ekstraklase, a nama je zanimljivo zbog učinka naših igrača, koji su bili junaci svojih utakmica.

Jakov Puljić je u 72. minuti zabio za pobjedu svoje Jagiellonije nad Slaskom 2:1. Bivšem napadaču Rijeke to je bio peti gol u 15 nastupu u Ekstraklasi.

 

 

Druga za nas zanimljiva situacija dogodila se u Szczecinu, gdje je domaći Pogon pobijedio Piast minimalnim rezultatom 1:0, a junak utakmica bio je naš Dante Stipica. Bivši golman Hajduka odlično je branio cijeli susret, no u samoj sučevoj nadoknadi je skoro sve prosuo. Naime, Stipica je zakasnio kod jednog starta te je napravio očigledan prekršaj za najstrožu kaznu. Međutim, to je bila jednostavno njegova večer pa je obranivši penal otklonio i zadnje sumnje tko je igrač utakmice.

 

 

Spomenimo da je Lechia našeg Marija Maloče i bivšeg napadača Gorice Zwolinskog remizirala s aktualnim prvakom Legijom, našeg Antolića, rezultatom 0:0.

Iz udobnosti svog doma možete bez problema koristiti širok spektar GERMANIJINE online ponude na najbrži, najjednostavniji način, što je ovih dana vrlo bitno. Za razliku od klađenja na uplatno-isplatnom mjestu, gdje morate obaviti mnogo više koraka kako biste se okladili, preko internetske stranice ili aplikacije germaniasport.hr samo u ŠEST koraka obavit ćete sve što je potrebno kako bi igra započela. Detaljne upute pogledajte OVDJE!

Pogledajte TEČAJEVE Germania Sport kladionice.

POVRATAK NA NASLOVNICU

(foto: Screenshot)

 


Tagovi

Dante StipicaJakov Puljić

Ostale Vijesti