Pulišić spasio Dortmund kod Hoffenheima, Hertha razbila Monchengaldbach (VIDEO)

Vrijeme Čitanja: 2min | sub. 22.09.18. | 17:34

Sjajan dan u Bundesligi.

Werder je kod Augsburga do 36. minute poveo 2:0 kolovima Krusea i Eggesteina, no već do 47. domaći su se vratili u rezultatski egal. Rasplet smo vidjeli u 75. minuti kada je Klaassen pogodio za konačnih 3:2 i drugu pobjedu sezone za Werder.

Monchengladbach je poveo kod Herthe u Berlinu preko mlađeg Hazarda koji je u 29. minuti realizirao kazneni udarac, no samo pet minuta kasnije Hertha je bila u vodstvo. Izjednačio je Vedad Ibišević, a  tri minute kasnije Lazaro je doveo domače u prednost koju do kraja više nisu ispuštali. Presudan trenutak dogodio se u 63. minuti kada je Ibišević zabio svoj drugi pogodak na utakmici i postavio 3:1. Do kraja su obje momčadi zabila još po pogodak.

Nurnberg je do prve pobjede sezone stigao jako kasno u utakmici protiv Hannovera koji je od 29. minute igrao s igračem manje. U 76. minuti Anton si je zabio autogol i načeo vlastitu mrežu, a samo minutu kasnije Knoll je postavio konačni rezultat. Do prve pobjede stigao je i Freiburg koji je iznenadio Wolfsburg i svladao ih na gostujućem terenu. Poveli su rano, već u 7. minuti, a u 21. su već imali 2:0 preko Petersena. Utakmicu je neizvjesnosti riješio Frantz u 50. kada je još podigao prednost, a do kraja su Vukovi zabili počasni pogodak.

U derbiju dana bodove su podijelili Hoffenheim i Dortmund. Domaći za koje je od početka igrao Kramarić poveli su preko Joelintona, njegova partnera iz napada u idealno vrijeme, u 44. minuti utakmice i zadali Dortmundu psihološki udarac na kraju prvog poluvremena. Hoffeneim je bio dosta bolja momčad, a činilo se kako će sigurno do slavlja jer je u 76. minuti isključen stoper Dortmunda Diallo. Ipak, spas je Žutima donio Pulišić golom u 84. minuti susreta.

Hertha je sada preuzela vrh barem dok Bayern ne odigra svoju utakmicu protiv Schalkea, Dortmund je treći. Werder četvrti također bez poraza.

(Foto: Action Images)

 


Tagovi

Christian PulisicVedad Ibišević

Ostale Vijesti