Luka Stanzl/Pixsell
Luka Stanzl/Pixsell

Protiv Osijeka pred punim Maksimirom? Od nove sezone godišnje ulaznice samo članovima kluba!

Vrijeme Čitanja: 2min | čet. 09.05.24. | 13:30

U Dinamu si zadali cilj, do kraja godine dosegnuti broj članova iz 1982. Tada ih je bilo oko 42 tisuće

Dinamo u subotu igra u Maksimiru protiv Osijeka, utakmica je to u kojoj Modri mogu osigurati naslov prvaka, ako Rijeka dva sata ranije ne pobijedi u Varaždinu. Sprema se u Maksimiru šampionska atmosfera, dvije tribine, Zapad dolje i Sjever dolje već su rasprodane. u prodaji su i gornje etaže tih tribina. Dakle, Dinamo bi protiv Osijeka mogao igrati pred punim Maksimirom. Punim, naravno, uvjetno rečeno, s obzirom na stanje Istoka i funkciju (gostujući navijači) južne tribine.

Prouči cjelokupnu ponudu na Germaniji i zaigraj odmah (Igraj odgovorno, 18+)

A baš u tjednu uoči utakmice pune tribine i članstvo bile su glavne teme Dinamova Izvršnog odbora. Klub je predstavio neke novitete vezane uz povećanje broja članstva, nove akcije kojima se želi dodatno približiti članovima. Poput akcije 'Dinamovo', u sklopu koje će klub obilaziti zagrebačke kvartove (prvo će biti u Dubravi 19.svibnja), družiti se s navijačima i animirati ih da se učlanjuju u klub. Jer, zadao si je Dinamo jedan vrlo ambiciozan cilj.

"Dinamo danas ima oko 29 tisuća članova, a naš je cilj da do kraja godine dostigne brojku iz legendarne 1982., kad ih je bilo oo 42 tisuće.", izvijestio je Tomislav Globan, predsjednik Dinamova odbora za članstvo. I onda otkrio jednu od odluka IO-a, kojoj je cilj upravo povećanje članstva, ali koja bi mogla i podijeliti javnost i mišljenja Dinamovih navijača.

"Od nove sezone godišnje ulaznice moći će kupiti samo članovi kluba!", kazao je Globan.

Dakle, tko god želi imati osiguranu kartu za sve Dinamove utakmice u Maksimiru, prvo će se morati učlaniti u Dinamo. Članstvo u klubu, očito, postat će sve važnije, to je ideja novog klupskog vodstva. Uostalom, o tome su pričali i prije klupskih izbora. (T.N.)



Tagovi

GNK Dinamoulaznice

Ostale Vijesti