Pričao da ide u Kinu razviti kvalitetu, a u prvoj utakmici se šetao po terenu i izgubio 8:0

Vrijeme Čitanja: 2min | sub. 03.03.18. | 15:53

Nisu ni zapucali u okvir domaćeg gola.

>Kinezi nisu registrirali Maleša: Odvjetnici češljaju ugovor, moguć povratak u Rijeku

Samo da napomenemo, on će biti plaćen oko deset milijuna eura godišnje, ali ne vjerujemo da je to razlog odlaska u Kinu, već zasigurno razvoj kvalitete njegove igre. Uz njega iz Atletica tamo je otišao i Nicolas Gaitan, a iz West Hama doveli su Josea Fontea, iskusnog portugalskog stopera.

Oni su danas imali debi u prvoj utakmici nove sezone kineske Super lige, no bila je to jedna od najgorih utakmica njihovih života. Sva trojica su krenula od prve minute, Carrasco i Gaitan su bili najistureniji igrači Daliana u utakmici protiv Shangai SIPG-a kojeg predvode Hulk i Oscar koji ih je doslovno uništio.

Završilo je gaženjem, bilo je čak 8:0 za Shangai za kojeg su Brazilac Oscar i Kinez Wu postigli po tri pogotka, a Oscar je stigao i dva puta asistirati. Dalian s druge strane nije uputio ni jedan udarac u okvir gola, imali su tek 36 posto posjeda lopte, a kako bismo potkrijepili Carrascovu motiviranost na prvoj utakmici u njemu vrlo primamljivoj kineskoj ligi donosimo mapu njegova kretanja uz naznaku da je crveno označava mjesto gdje se najviše kretao unutar terena.

Vjerujemo da je uživao i bio sretan sa svojim novim suigračima u prvoj utakmici u Kini, a Jose Fonte je igrao toliko dobro da je sa stoperske pozicije morao biti zamijenjen u svojoj prvoj utakmici u kineskoj ligi. Oscar im je danas napravio totalnu pomutnju, ali tko zna, možda i Carrasco jednom pronađe motivaciju u igranju ovdje i po planu razvijati svoju kvalitetu.

(Foto: Action Images)

 


Tagovi

Yannick Ferreira CarrascoJose FonteNicolas Gaitan

Ostale Vijesti