Presudio mu Piatek: Ibišević napušta Herthu i mijenja kontinent, poznato ime novog kluba

Vrijeme Čitanja: 1min | sri. 04.03.20. | 12:30

Vedator broji svoje posljednje dane u Bundesligi.

Ovu informaciju prvi su u javnost pustili američki mediji, a sudeći prema njihovim saznanjima drugi najbolji strijelac u povijesti reprezentacije BiH na put „preko bare“ mogao bi se uputiti već ovog ljeta.

35-godišnjio napadač u Njemačku je stigao sada već davne 2006. godine kada je Paris Saint – Germain zamijenio današnjim četvrtoligašom Alemannia Aachenom. Nakon samo godinu dana prelazi u redove Hoffenheima za milijun eura, a prije dolaska u Herthu igrao je četiri godine za Stuttgart.

Zanimljivo, Ibišević je već osjetio čari SAD-a budući da je od 2001. do 2004. godine, prije nego li je otišao u PSG, igrao za Saint Louis Billikens (Saint Louis University) i Chicago Fire Premier pa mu tako tranzicija u „neki novi svijet“ ne bi trebala biti pretjerano teška.

U svojoj dosadašnjoj karijeri Ibišević je zabio 167 pogodaka od kojih je njih točno 100 zabio u Bundesligi.

Budući da mu ugovor s berlinskom momčadi ističe ovog ljeta, popularni Vedator bi se svojem novom klubu trebao priključiti kao slobodan igrač, a budući da je već sada u poznim igračkim godinama, ne bi bilo pretjerano veliko iznenađenje da u dalekom MLS-u odigra i svoju posljednju utakmicu u profesionalnoj karijeri.

(foto: Reuters)

 


Tagovi

Atlanta UnitedMLSVedad Ibišević

Ostale Vijesti