REUTERS/Thilo Schmuelgen
REUTERS/Thilo Schmuelgen

Potvrđene crne sumnje, francuska zvijezda zbog teške ozljede propušta Euro

Vrijeme Čitanja: 1min | pet. 03.05.24. | 08:42

Velik udarac za Luisa Enriquea i Didiera Deschampsa

U prvom polufinalnom ogledu Lige prvaka između dortmundske Borussije i PSG-a, vidjeli smo samo jedan pogodak i to u mreži gostiju, iako je utakmica obilovala velikim šansama. No, upravo se prilikom jedinog zgoditka na dvoboju teško ozlijedio branič Parižana Lucas Hernandez.

Prouči cjelokupnu ponudu na Germaniji i zaigraj odmah (Igraj odgovorno, 18+)

U želji da blokira udarac Niclasa Fullkruga, došlo je do puknuća prednjeg križnog ligamenta koljena i zbog toga će s terena izbivati 6-8 mjeseci.

„Njegovo koljeno je imalo uistinu veliku oteklinu nakon susreta“, rekao je nakon utakmice trener pariške momčadi Luis Enrique, da bi klub jučer potvrdio crne sumnje.

Tijekom karijere 28-godišnji Lucas Hernandez je prije PSG-a igrao za madridski Atletico i Bayern, a ukupno je skupio 37 nastupa za francusku reprezentaciju. Njegovo neigranje na Euru bit će velik hendikep za Didiera Deschampsa, kod kojeg je bio standardan u udarnoj momčadi.

A da Hernandezov peh bude još veći, ovo je drugi puta da u manje od dvije godine ozlijedi ligamente koljena. Već je jednom zbog ozljede propustio natjecanje, odnosno veći dio njega. Na Svjetskom prvenstvu 2022. ozlijedio se u 13. minuti prve utakmice grupne faze protiv Australije i nije ga bilo da kraja turnira. (G)

Oglas

Zaigraj odmah, Germania!


Igre na sreću mogu dovesti do ovisnosti. Igraj odgovorno.



Tagovi

Lucas HernandezParis Saint-GermainPSGFrancuska nogometna reprezentacijaFrancuska

Ostale Vijesti