Sasa Miljevic/PIXSELL
Sasa Miljevic/PIXSELL

Petković: “Žao mi je mog Osijeka, ali život ide dalje, idemo sad po bodove u Šibenik”

Vrijeme Čitanja: 1min | ned. 07.08.22. | 12:30

Pomiješane je osjećaje imao napadač Zeleno-žutih Vinko Petković, posuđeni igrač Bijelo-plavih, nakon subotnjih 1:0 na Aldu Drosini

Navijači Istre 1961 slave Alžirca Mounsefa Bakrara, koji je u trećoj minuti sučeve nadoknade zabio pobjedonosni pogodak ua 1:0 protiv Osijeka, nakon što mu prethodna dva nisu bila priznata zbog zaleđa (ispravno!). No, pomiješane je osjećaje imao napadač Zeleno-žutih Vinko Petković, posuđeni igrač Bijelo-plavih.

“Da, emocije su pomiješane. Bila je ovo vrlo iscrpljujuća utakmica, borili smo se kao lavovi, djelovali smo kao momčad. Protiv mog Osijeka smo upisali ta prva tri boda, žao mi ih je, ali život ide dalje, to je sport”, rekao je 26-godišnji krilni napadač u izjavi za klupske digitalne kanale objavljenoj na Facebooku.

“Drago mi je što smo razveselili navijače. U intervjuu prije ove utakmice sam rekao da je malo i nama igračima teško, da je malo deprimirajuće kad je loš start, ali vjerovao sam u momčad, vjerovao sam u trenera i odradili smo odličan posao. Mislim da je ovo sada jedan zalet da krenemo prema boljim rezultatima i mirnijim vodama. Idemo sad u Šibenik po bodove”, poručio je Vinko Petković.

Video njegove izjave možete pronaći OVDJE. (rv)

HNL, 4. kolo

Petak, 5. kolovoza:

Varaždin - Dinamo, 1:1

Subota, 6. kolovoza

Slaven Belupo - Šibenik 0:0

Istra 1961 - Osijek, 1:0

Nedjelja, 7. kolovoza

Lokomotiva - Rijeka, 21.00

Odgođeno

Hajduk – Gorica

*Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. Igraj odgovorno. 18+



Tagovi

Vinko PetkovićIstra 1961NK Osijek

Ostale Vijesti