Pariške muke rješavaju se na tržištu: Pet igrača na izlaznim vratima, dva radnika i superstar prva opcija

Vrijeme Čitanja: 2min | pon. 05.01.15. | 10:58

Vodstvo pariškog kluba, na čelu s njihovom trenerom Laurentom Blancom, u potrazi je za novim rješenjima koja bi unijeli svježu atmosferu unutar aktualnog prvaka Francuske.

Paris Saint-Germain teško može biti zadovoljan dosadašnjim dijelom sezone u francuskom Le Championnatu. Istina, treće mjesto ne izgleda toliko loše ako se uzme u obzir kako im vodeći Marseille bježi tek tri boda, ali bi se klub s takvim novčanim sredstvima trebao znatno lakše nositi s konkurencijom u nejakoj Ligue 1.

Upravo iz tog razloga vodstvo kluba, na čelu s njihovom trenerom Laurentom Blancom, u potrazi je za novim rješenjima koja bi unijeli neku novu atmosferu unutar pariškog kluba.

Ipak, prvo je potrebno riješiti trenutnu situaciju oko viškova unutar momčadi. Pariški Le Parisien donosi informaciju kako bi se klub s Parka Prinčeva mogao riješiti čak četvorice igrača.

Ezequiel Lavezzi i Edison Cavani prvi su na listi koji bi tijekom zimskog ili ljetnog prijelaznog roka trebali napustiti klub. Dvojac je novogodišnje blagdane odlučio produžiti na vlastitu ruku i izbjeći trening što Francuzi navode kao odličan pokazatelj nesuglasica između igrača i uprave. Lavezzi je na meti nekoliko europskih velikana, a među prvima stoje Liverpool i talijanski Inter. Urugvajac je pak pod velikim povećalom Arsenalove skautske službe.

Osim njih, kao potencijalni putnici s Parka Prinčeva navode se i Thiago Motta te Clement Chantome, a poznato je i kako Tottenham svim silama želi preuzeti skrb nad karijerom Adriena Rabiota.

U drugom smjeru bi uprava PSG-a željela vidjeti veznjaka Newcastlea Moussu Sissoka i Realovog Samija Khediru kojem ugovori ističe narednog ljeta. Nije isključeno kako bi jednog od njih dvojice mogao stići već ovog mjeseca, a nešto težu će borbu Parižani voditi s pregovaračima Manchester Uniteda oko usluga mladog superstara Adnana Januzaja.

Osim njih, širi krug igrača na pariškom novogodišnjem popisu želja čine Paul-Georges Ntep, Kevin De Bruyne, Nicolas Gaitan i Yacine Brahimi.

(Foto: Action Images)

Germanijak pratite i na našoj Facebook stranici!


Tagovi

Adrien RabiotAdnan JanuzajEdinson CavaniEzequiel LavezziParis Saint-Germain

Ostale Vijesti