foto: Action Images
foto: Action Images

Papu Gomez odabrao novi klub i to zbog jednog razloga

Vrijeme Čitanja: 1min | sub. 19.12.20. | 12:33

Sjajnog Argentinca mnogi žele u svojim redovima, no čini se kako je on već odlučio.

Alejandro Gomez već je par sezona ponajbolji igrač talijanske Atalante s kojom je ispisao najveće povijesne trenutke. Međutim, nakon svađe s trenerom Gian Pierom Gasperinijem odlučio je napustiti klub iz Bergama.

Sjajni veznjak je nekoliko prethodnih utakmica započeo s klupe što je bilo veliko iznenađenje, no ubrzo je isplivao razlog novonastale situacije, a kako stvari stoje igrač, ali i trener preko toga ne žele prijeći i gotov je sigurno kako će već u siječanjskom prijelaznom roku potražiti sreću u drugom klubu.

Navodno, Atalanta će postaviti za njega cijenu od oko 15 milijuna eura i sigurno je da neće imati problema s prodajom. Interes za Gomeza je pokazalo nekoliko klubova iz Serije A, ali čini se da je najbliži odlasku u Milan.

Corriere dello Sport je objavio danas da Gomez želi pojačati redove Milana jer vjeruje da će se najbolje uklopiti u formaciju Stefana Piolija. Zbog formacije je već odbio ponudu Intera, a čini se da vjeruje da bi mu Milan najviše odgovarao.

Također, Rossoneri imaju svog aduta u ovom transferu jer su ranije Atalanti posudili Caldaru s opcijom otkupa ugovora za 15 milijuna eura pa ukoliko se dogovore mogli bi samo razmijeniti igrače.


Tagovi

nogometni transferiAlejandro Gomez

Ostale Vijesti