Ozlijedio se proslavljajući gol na treningu i razljutio trenera

Vrijeme Čitanja: 1min | sri. 24.09.14. | 12:48

Menadžer Queens Park Rangersa Harry Redknapp neko vrijeme neće moći računati na Sandra koji se ozlijedio na prošlotjednom treningu.

Da stvar bude bolja, bivša zvijezda Tottenhama, koja je zbog ozbiljne ozljede koljena propustila veći dio prošle sezone, stradala je na prilično bizaran način. Zabio je pogodak na treningu i to proslavio kližući na koljenima. Travnjak je bio suh i Brazilac je ozlijedio koljeno.

Zbog toga je propustio dvoboj sa Stoke Cityem u subotu, koji je završio 2:2, uz pogodak hrvatskog nogometaša Nike Kranjčara iz sjajnog slobodnog udarca, a Redknapp nije skrivao ljutnju nepromišljenim potezom igrača koji se engleskoj momčadi i povratniku u Premiership na Loftus Roadu priključio zadnjeg dana prijelaznog roka, kao Kranjčar. Bijesan je jer još uvijek ne zna koliko će Sandro morati pauzirati.

Gotovo je sigurno da će propustiti subotnje gostovanje kod Southamptona i vodi bitku s vremenom hoće li se uspjeti oporaviti do londonskog derbija s West Hamom idućeg vikenda.

Redknapp je očajan, zbog ozljeda je ostao i bez Joeya Bartona i Jordona Mutcha.

To je bila vrlo glupa ozljeda. Zabio je na treningu i kao i velik broj igrača klizao je na koljenima. Nije mi jasno zašto to rade. Teren je bio suh, udario je koljenom u tlo i samo sam ga gledao pokušavajući shvatiti zašto je to napravio. Nisam mogao vjerovati. Izgubili smo ga na glupi način“, kazao je Redknapp.

(Foto: Action Images)


Tagovi

Harry RedknappQueens Park RangersSandro

Ostale Vijesti