Ivana Ivanović/PIXSELL
Ivana Ivanović/PIXSELL

Ovjeren potpis: Perišić Hajdukov do idućeg ljeta!

Vrijeme Čitanja: 2min | čet. 04.07.24. | 12:15

Nastavak suradnje s Bijelima objavljen je u HNS-ovim službenim dokumentima

Ivan Perišić, hrvatski nogometni reprezentativac i član Hajduka, stavio je potpis na ugovor s Bijelima do 30. lipnja 2025. godine. Premda se nagađa da bi mogao otići, sad barem ima papir koji je ovjeren u Savezu.

Odigraj na svoje favorite u širokoj ponudi na Germaniji (Igraj odgovorno, 18+)

On je s prethodnim predsjednikom Lukšom Jakobušićem dogovorio posudbu iiz Tottenhama koja je istekla, u dresu Hajduka se vraatio na teren, bio na Euru, a sad je ugovor produljio. Tako je aktivirana klauzula iz ugovora potpisanog prošle zime.

Međutim, spominje se interes Intera za njegove usluge, a kako je prošla uprava najavila, on ima pravo otići u u ovom ili sljedećem prijelaznom roku, a to bi značilo da Hajduk ipak može i zaraditi. Svota koja je u ugovoru jest 200 tisuća eura, naima toliko netko treba platiti ukoliko Perišić poželi promijeniti sredinu nakon 29. kolovoza.

Jedno je sigurno, Perišić se vraća s odmora 12. srpnja, a ima namjeru s Hajdukom pokušati izboriti skupinu Konferencijske lige, a kako nije ispunio san osvajanja titule, moguće je i da ostane. Detalji novog ugovora oko primanja nisu poznati, tek da je važeći do idućeg ljeta, a sve će ovisiti o njegovim ponudama te ambicijma i rezultatima Hajduka koji je za trenera angažirao Gennara Gattusa. (dku)

Oglas

Zaigraj odmah, Germania!


Igre na sreću mogu dovesti do ovisnosti. Igraj odgovorno.



Tagovi

HajdukIvan PerišićLjetni prijelazni rok 2023Gennaro GattusoHrvatska nogometna ligaKonferencijska liga

Ostale Vijesti