FOTO i VIDEO: Kako izgleda Messijevo problematično stopalo

Vrijeme Čitanja: 1min | čet. 02.04.15. | 08:29

Lionel Messi propustio je obje prijateljske utakmice argentinske reprezentacije protiv El Salvadora i i Ekvadora, pa su se pojavila nagađanja o misterioznoj ozljedi, no fotografije natečenog stopala ipak pokazuju kako je argentinska zvijezda ipak s razlogom pošteđena reprezentativnih akcija.

Tijekom boravka argentinske reprezentacije u SAD-u u sklopu priprema za Copa Americu, objavljene su fotografije Messija kako sjedi na klupi i promatra suigrače. Nije igrao u prijateljskim utakmicama, a razlog su problemi s desnom nogom, točnije stopalom, zbog kojih se nije željela riskirati daljnja ozljeda zvijezde Barcelone.

Messi je obavio liječnički pregled, a pokazalo se da se radi o upali na desnoj strani desnog stopala, koje je natečeno.

Agencija Telam je objavila fotografiju koja pokazuje kako ono izgleda. 

Messi stradao u duelu sa sunarodnjakom Martinom Demichelisom u uzvratnom susretu osmine finala Lige prvaka Barcelone i Manchester Citya i od tada vuče ozljedu.

Messi je nakon toga ipak odigrao El Clasico protiv Real Madrida, ali muči se s bolovima. Argentinski izbornik Gerardo Martino je uoči prijateljskog susreta s Ekvadorom stao u obranu svoje zvijezde i pojasnio zašto ne igra:

Kod Messija nema nikakve misteriozne ozljede. Jako ga boli kada navlači cipelu na nogu“.

Messija očekuje vrlo gust raspored u tjednima koji slijede, obzirom da njegova Barcelona lovi trostruki naslov ove sezone - u Primeri, Ligi prvaka i Kupu kralja. Katalonski gigant u nedjelju navečer gostuje kod Celte Vigo u španjolskom prvenstvu, a Messi je već sada pod upitnikom za tu utakmicu.

 

(Foto: Action Images/ Twitter)

Germanijak pratite i na našoj Facebook stranici!


Tagovi

Manchester CityMartin DemichelisBarcelonaArgentinska nogometna reprezentacijaLionel Messi

Ostale Vijesti