Nitko nek' ne brani! Randolph izbio tri boda Biliću iz džepa

Vrijeme Čitanja: 1min | ned. 11.12.16. | 19:34

Liverpool i West Ham su podijelili bodove na Anfieldu.

Nakon što je Manchester United svladao Tottenham pogotkom Mkhitaryana u 29. minuti, u predvečernjem ogledu 15. kola Premiershipa bodove su na Anfieldu podijelili Liverpool i West Ham.

Liverpool je poveo u petoj minuti, kada je Adam Lallana pronašao put do mreže s pet metara. Činilo se da Biliću prijeti nova katastrofa, ali onda se dogodio neočekivani preokret!

Prvo je u 27. minuti Payet sjajno pogodio iz slobodnog udarca, da bi onda u 39. Antonio pogodio svoj prvi pogodak ove sezone nogom za potpuni obrat kod Liverpoola. Ipak, Bilić i Čekićari nisu mogli doći do sva tri boda, jer je u 48. minuti Origi izjednačio na 2:2 nakon što je vratar gostiju Randolph teško pogriješio pri izlasku na centaršut Manea.

Rezultat se do kraja nije mijenjao, a sigurno da ovim ishodom neće biti zadovoljni ni jedni ni drugi. Liverpool i drugu utakmicu u nizu nije stigao do pobjede, te je sada na trećem mjestu; šest bodova iza vodećeg Chelseaja i tri iza Arsenala.

West Ham još uvijek pleše u opasnoj zoni sa 13 bodova. Nalaze se na 17. mjestu, a za pobjedu ne znaju već sedam utakmica u nizu, otkad su pobijedili Chelsea u EFL kupu sredinom listopada.

Tablice vam donosi SofaScore - rezultati uživo

(Foto: Action Images)


Tagovi

Darren RandolphSlaven Bilić

Ostale Vijesti