Nitko ne želi u West Ham, ali se Biliću ipak ispunila jedna želja

Vrijeme Čitanja: 1min | pet. 08.07.16. | 12:23

West Ham je ovog ljeta do sada doveo tri igrača, ali niti jedan nije u statusu istinskog pojačanja.

Havard Nordtveit, Sofiane Feghouli i Toni Martinez imena su igrača koji su došli u redove 'Čekićara'. Prva dvojica sigurno će pomoći svojem novom klubu, ali daleko da se radi o igračima koji će donijeti prevagu dok je Martinez još uvijek u statusu nade.

I dok navijači silno iščekuju poneko ime koje bi donijelo zamah West Hamu uoči prve sezone na Olimpijskom stadionu, iz dana u dan dolaze odbijenice hrvatskom treneru, ponajviše od strane napadača kojeg Bilić pod svaku cijenu želi dovesti. Ahmed Musa je odabrao Leicester, Vincent Jannsen će u Tottenham, a interes za dolazak u West Ham nije pokazao ni Alexandre Lacazette koji bi radije u Arsenal. Odbijenicu je prošlog tjedna West Hamu poslao i Carlos Bacca, ali se ovih dana ipak ponovo aktualizirao njegov prelazak iz čistog razloga što kolumbijski napadač nije u fokusu Milana, a drugih interesenata nema. Možda će Bacca i završiti u West Hamu kojem 30 milijuna eura odštete nije problem.

U međuvremenu je Bilić, izgleda, ipak uspio dogovoriti jedno ofenzivno pojačanje i to svojeg bivšeg igrača. Bešiktaš je na svojoj službenoj stranici objavio kako će Gökhan Töre opet raditi s Bilićem koji ga je vodio u Turskoj. On će u West Hamu provesti sezonu na posudbi te će se tako ispuniti jedna Bilićeva želja, ali ne ona najvažnija. Dao bi hrvatski stručnjak 'kraljevstvo za napadača'…

(Foto: Pixsell)

Germanijak pratite i na našoj Facebook stranici!


Tagovi

prijelazni rokGokhan ToreSlaven Bilić

Ostale Vijesti