REUTERS/Stringer
REUTERS/Stringer

Neymar opet bez poziva

Vrijeme Čitanja: 1min | sub. 28.09.24. | 08:30

Napadač Al-Hilala, koji nije igrao od prošle godine i propustio je Copa America, podvrgnut je operaciji nakon što je pokidao prednji križni ligament i meniskus u lijevom koljenu

Brazilski izbornik Dorival Junior rekao je u petak, dok je objavljivao popis za listopadske južnoameričke kvalifikacije, da će pričekati da Neymar bude potpuno spreman da ga vrati u brazilsku momčad.

Prouči cjelokupnu ponudu za nogomet na Germaniji i zaigraj odmah (Igraj odgovorno, 18+)

Napadač Al-Hilala, koji nije igrao od prošle godine i propustio je Copa America, podvrgnut je operaciji nakon što je pokidao prednji križni ligament i meniskus u lijevom koljenu.

"Čekat ćemo, bit ćemo strpljivi, nije važno ako se ne može vratiti u listopadu, ili studenom ili čak veljači. Mora biti samouvjeren, mora igrati i prije svega mora biti potpuno izliječen od ove ozljede", rekao je Dorival na konferenciji za novinare.

"Počinjemo shvaćati koliko je važan. Ako se vrati u nadolazećim godinama, imat ćemo jednog od najvećih igrača svjetskog nogometa u izuzetnom trenutku u njegovoj karijeri i u našoj reprezentaciji", dodao je.

Brazil trenutno zauzima peto mjesto u kvalifikacijama za Svjetsko prvenstvo 2026., koje će zajednički organizirati Sjedinjene Države, Meksiko i Kanada.

Napadač Igor Jesus i središnji braniči Abner i Vanderson uključeni su u Dorivalovu momčad dok on želi vratiti peterostruke svjetske prvake na pobjedničke staze kada se suprotstave Čileu u gostima 10. listopada prije nego što pet dana kasnije ugoste Peru.

Oglas

Zaigraj odmah, Germania!


Igre na sreću mogu dovesti do ovisnosti. Igraj odgovorno.

(Hina) 


 



Tagovi

NeymarBrazilska nogometna reprezentacijaJužnoameričke kvalifikacije za Svjetsko prvenstvo 2026.dorival junior

Ostale Vijesti