Nekad jedan od najvećih svjetskih talenata dobio ultimatum: Ili smršavi ili ispadaš!

Vrijeme Čitanja: 1min | čet. 20.08.15. | 10:30

Adel Taarabt je dobio naredbu da mora smršavjeti kako bi mogao biti u konkureciji za prvu momčad portugalske Benfice.

Navijači Queens Park Rangersa vrlo dobro znaju kako nekad jedan od najvećih svjetskih talenata Adel Taarabt može frustrirati. Nitko ne sumnja u njegov talent, ali uvijek se dovodi u pitanje sposobnost i mogućnost da ga i iskoristi.

Bivši menadžer QPR-a iz kojeg je 26-godišnji ovog ljeta stigao u Benficu nakon raskida ugovora s londonskim klubom, Harry Redknapp također nije skrivao kritike na račun igračeve forme i spreme, a čini se, nije bio posljednji.

Taarabt je London i Championship zamijenio portugalskom ligom u ovom prijelaznom roku. S Beficom je potpisao ugovor na pet godina i stigao je kao slobodan igrač, ali nije bio u konkurenciji za prvu utakmicu u svojoj novoj momčadi.

Prema izvještajima iz Portugala, razlog je težina, koju još nije doveo na optimalnu razinu, a navodno neće biti u konkurenciji za prvu momčad se dok ne izgubi barem 1,5 kilogram. Hoće li Adel upozorenje shvatiti ozbiljno, vidjet ćemo uskoro.

Nekad je bio na posudbi u Milanu i igrao u Tottenhamu, a da je van forme, tvrdio je njegov bivši trener Redknapp, koji je jednom bio vrlo kritičan prema njemu.

Ne mogu braniti igrače koje ne žele trčati i trenirati i imaju 20 kilograma viška“.

(Foto: Action Images)

Germanijak pratite i na našoj Facebook stranici!


Tagovi

BenficaAdel Taarabt

Ostale Vijesti