Najmlađi trener Prve HNL dobio otkaz

Vrijeme Čitanja: 1min | uto. 04.12.18. | 16:27

Kulminiralo je porazom u posljednjem kolu.

Hrvatski nogometni prvoligaš Rudeš, ostao je bez trenera.

Marko Lozo, koji je klupu posljednje momčadi Prve hrvatske nogometne lige preuzeo prije točno dva mjeseca, nanizao je sedam poraza u posljednjih sedam utakmica, od čega šest prvenstvenih. Kulminiralo je pobjedom Hajduka (4:1) na domaćem terenu ovog vikenda, a upravo je Lozo u Rudeš stigao iz Hajduka gdje je bio pomoćni trener u B momčadi splitskog kluba.

„Predsjednik (op.a. Ivan Knežević) hoće sve najbolje za klub i nemam riječi primjedbe. To je u neku ruku i logika situacije. Ja sam angažiran da osvojim više od dva boda, koliko je bio učinak mog prethodnika. Nisam uspio. Prema tome, ovo što mi se dogodilo nije bez smisla. Nisam napravio rezultat i u tome je cijela tajna”, izjavio je 31-godišnji Lozo, čije riječi prenosi Sportnews.

Lozo je bio najmlađi trener u Prvoj HNL, a prije Rudeša i Hajduka, gdje je bio asistent i Marijanu Pušniku, vodio je NK Jarun.

Kako prenosi Nogometplus, Rudeš će do daljnjega voditi treneri iz omladinskog pogona, Darko Jozinović, Tomislav Bolarić i Mario Vodanović.

(Foto: Pixsell)


Tagovi

Marko LozoNK Rudeš

Ostale Vijesti