Na Old Trafford besplatno stigla bivša Subašićeva zamjena: Jako je talentiran

Vrijeme Čitanja: 2min | pon. 27.07.15. | 09:32

Manchester United je doveo novog vratara Sergija Romera.

U ranim jutarnjim satima Manchester United je službeno objavio kako je dovršen transfer novog čuvara mreže, 28-godišnjeg argentinskog reprezentativnog vratara Sergija Romera.

Obzirom na razne špekulacije oko Davida De Gee i Victora Valdesa, 'Crveni vragovi' ne sjede prekriženih ruku. De Gea se neprestano spominje u kontekstu odlaska u Real Madrid i ima još samo godinu dana ugovora s momčadi s Old Trafforda, a Valdes nije u prevelikoj milosti Louisa van Gaala i rečeno mu je da može napustiti klub.

Romero je pod palicom Van Gaala od 2007. do 2009. godine branio u Alkmaaru, a sada se nizozemskom stručnjaku ponovno priključuje nakon što mu je istekao ugovor sa Sampdorijom u kojoj je proveo četiri sezone, od čega jednu na posudbi u Monacu, gdje je bio zamjena hrvatskom reprezentativcu Danijelu Subašiću.

Sergio je jako talentiran. On će biti vrlo dobar dodatak našoj momčadi i veselim se suradnji s njim“, rekao je Van Gaal.

Stigao je besplatno kao slobodan igrač i ukupno je peto ovoljetno pojačanje engleske momčadi. Podsjetimo, već ranije su stigli Memphis Depay, Matteo Darmian, Bastian Schweinsteiger i Morgan Schneiderlin.

Argentinac je potpisao ugovor s Vragovima na tri godine plus opciju produljenja na još jednu godinu.

Apsolutno sam oduševljen što sam se priključio Manchester Unitedu. Ostvario mi se san što ću igrati za najveći klub na svijetu“, izjavio je Romerom, koji je zabilježio sjajan nastup na prošloljetnom Svjetskom prvenstvu u Brazilu kada je obranio dva penala u polufinalnom okršaju s Nizozemskom i odveo Argentinu u finale Mundijala.

 

 

 

 (Foto: Twitter)

Germanijak pratite i na našoj Facebook stranici!

 


Tagovi

Manchester UnitedSergio RomeroSampdoria

Ostale Vijesti