Mourinho budnim okom prati natezanje Rakitića i Barce: Donosi li ljeto transfer bombu!?

Vrijeme Čitanja: 1min | pet. 26.02.16. | 19:35

Španjolci pišu da je između Rakitića i Barcelone nastao "spor" oko novog ugovora, a Englezi tvrde da sve prati Jose Mourinho...

Već neko vrijeme priča se o produljenju ugovora Ivana Rakitića s Barcelonom, no nikako da se cijela priča dovrši. Španjolski mediji javljaju kako navodno postoji problem oko duljine novog ugovora – Rakitiću aktualni traje do 2019., a Katalonci mu nude ostanak na Nou Campu do 2020. godine.

Međutim, agenti hrvatskog veznjaka traže ugovor do 2021. godine, čime bi Rakitić praktički zaključio karijeru u dresu Barce, s obzirom da bi tada imao 33 godine. To je razlog „spora“, iako se sve pokušava riješiti na obostrano zadovoljstvo.

Ipak, kompletnu situaciju budno motri Jose Mourinho. Tako barem engleski mediji, koji pišu kako je Rakitić jedna od želja Portugalca u slučaju da na ljeto preuzme Manchester United. The Special One sprema pravi remont, mnoge bi otpisao, a pojavilo bi se i puno novih lica. Tri su u Mourinhovoj bilježnici iz Barcelone – Rakitić, Arda Turan i Bartra!

„Bartra je trenutačno marginalac kod Luisa Enriquea, Arda Turan se još nije dokazao, a Rakitić ima problema s produljenjem ugovora“, zaključuju engleski mediji.

Nema sumnje, stigle li Mourinho doista na Old Trafford, čeka nas vruće ljeto.

(Foto: Action Images)


Tagovi

Manchester UnitedArda TuranMarc BartraJose MourinhoBarcelonaIvan Rakitić

Ostale Vijesti