Milan je već potrošio 100 milijuna! Pogledajte kako će izgledati sljedeće sezone!

Vrijeme Čitanja: 1min | uto. 13.06.17. | 09:26

A prijelazni rok još nije ni počeo…

Iako prijelazni rok službeno počinje 1. srpnja, pojedini klubovi već rade punom parom i sastavljaju igračku križaljku za sljedeću sezonu. Za sada je na tržištu najaktivniji Milan koji je već doveo četvoricu igrača čija zajednička vrijednost iznosi 99 milijuna eura!

Podsjetimo, Milan je već doveo Atalantino čudo od djeteta Francka Kessiea (prvo na posudbu za 8 milijuna eura uz obavezu kupnje te će se transfer popesti na 28 milijuna eura), Matea Musacchija iz Villareala za 18 milijuna eura, Ricarda Rodrigueza iz Wolfsburga za 15 milijuna eura, a jučer je doveo mladog Portugalca, „novog C. Ronalda“ Andrea Silvu za 38 milijuna eura iz Porta. 

Zaista impresivna brojka i talentirani mladi igrači. Naime, najstariji od novih Milanovih akvizicija je Musacchio s 26 godina.

Odlučili smo se poigrati i složiti postavu Milana za sljedeću sezonu, pod uvjetom da nikoga do kraja prijelaznog roka ne dovedu, na što se ne bismo kladili budući da je kineski konzorcij nedavno ušao u klub s ogromanim novcem, a prijelazni rok još nije ni krenuo.

Doduše, ponajbolji igrači Milana iz prošle sezone Gerard Deulofeu, Susso i naš Mario Pašalić posuđeni su iz Evertona, Genoe i Chelseaja, no s obzirom na dobre partije za Rossonere i njihove izjave kako se ne žele vratiti u matične klubove, za očekivati je kako će Milan otkupiti njihov ugovor.

Stoga sljedeća sezona za Milan bi mogla izgledati ovako: 

(Foto: Action Images)


Tagovi

Ricardo RodriguezFranck KessietransferiMilanMateo MusacchioAndre Silva

Ostale Vijesti