Messi postrojio cijelu Argentinu: Slušajte me sad dobro...

Vrijeme Čitanja: 2min | sri. 16.11.16. | 10:12

Kapetan Gaučosa očito bukvicu medijima u domovini...

To je lider, to je Messi! Nakon uvjerljive pobjede nad Kolumbijom od 3:0 u sklopu kvalifikacija za Svjetsko prvenstvo, zahvaljujući kojoj je Argentina došla do malo zraka, najbolji nogometaš ove reprezentacije povukao je neobičan potez.

Cijelu momčad odvukao je u sobu za press konferencije, gdje je priopćio okupljenim novinarima kako nijedan reprezentativac ubuduće neće davati izjave domaćim medijima, a sve zbog optužbi na račun Ezequiela Lavezzija da je izostavljen iz momčadi jer je pušio „travu“ u kampu reprezentacije.

Zbog ovih napisa i tvrdnji bivši napadač Napolija i PSG-a najavio je tužbu na račun novinara, jer mu je ta kleveta pogodila obitelj i ugrozila posao. Reakcija kapetana Messija bila je također žustra.

„Ovdje smo da vam priopćimo kako od sada nećemo više komunicirati s medijima. Optužbe na račun Lavezzija su ozbiljne, žao nam je što moramo na ovaj način štititi svoja prava, ali nemamo drugog izbora. Znamo da mnogi od vas ne sudjeluju u ovoj hajci koja se vodi protiv nas, ali ne možemo biti nijemi promatrači“, istaknuo je Messi.

Ponajbolji nogometaš svijeta bio je zaista vrlo bijesan.

„Jako je puno optužbi izrečeno na naš račun. Ne poštujete nas iako vam nismo nijednom do sada zamjerili zbog toga. Ali, optužbe na račun Lavezzija su kap koja je prelila čašu. Ako ih ne zaustavimo danas, nećemo nikada. Znamo da ćete nas nastaviti kritizirati, to je u redu dokle god se ne miješate u naše privatne živote. Htjeli smo vam ovo priopćiti osobno, da se ne skrivamo. Posljednja dva tjedna osjećamo agresiju sa vaše strane, a nema nikakve konstruktivne kritike. Možete nas napadati zbog poraza ili pobjeda, ali kada se radi o osobnim stvarima, onda tu moramo podvuči crtu“, zaključio je Lionel Messi.

Germanijak pratite i na našoj Facebook stranici!

(Screenshot: youtube)


Tagovi

Lionel MessiArgentinska nogometna reprezentacijaEzequiel Lavezzi

Ostale Vijesti