MERCATO (26.8.): Senzacionalan transfer De Bruynea! Bogato se počastio i PSG, Barca iznenadila novom željom!

Vrijeme Čitanja: 2min | sri. 26.08.15. | 21:59

Kako se bliži kraj prijelaznog roka, tako se sve više zahuktavaju stvari na nogometnoj tržnici. A eksplodirala je i ljetna bomba!

Kakav dan! Eksplodirala je ljetna bomba! Kevin De Bruyne ide u Manchester City u senzacionalnom transferu, čije detalje saznajte ovdje!

Iz Katalonije je stigla vijest kako Barcelona već intenzivno radi na zamjeni za Pedra. I dok se od ranije znalo da im se sviđa Nolito iz Celte, pomalo iznenađujuće na njihovoj meti našao se i Andrij Jarmolenko iz kijevskog Dinama.

S obzirom na brojne natpise, dojam je da bi u posljednjim danima mercata još jedan veliki transfer mogao obaviti i Juventus. Njima je imperativ dovođenje kreativnog veznjaka, a nakon što su brojne priče propale, sada su se okrenuli Nicolasu Gaitanu iz Benfice. Argentinac je također želja Man Uniteda i PSG-a.

Kad spominjemo ta dva kluba, recimo da je Victor Valdes i službeno napustio Old Trafford, te otišao u Bešiktaš. PSG je pak, nakon puštanja Dignea u Romi, pronašao novog lijevog beka. Izbor je pao na Kurzawu iz Monaca, a cijena je paprena, oko 24.000.000 eura.

Društvo iz Kneževine ekspresno je pronašlo zamjenu, pomalo iznenađujuće stići će im Fabio Coentrao. Osim Portugalca, Real je konačno pustio i Asiera Illarramendija, koji se vraća kući, u Sociedad.

Dosta pozornosti izazvao je i Zlatan Ibrahimović, napisavši na društvenim mrežama da se nada kako će jednog dana zaigrati za Malmo u Ligi prvaka. Njegov matični klub baš je sinoć izborio plasman među europsku nogometnu kremu, no jasno da će taj eventualni transfer pričekati...

Za „bombu“ na ovdašnjim prostorima pobrinuo se Tonći Kukoč, samoprozvani „najbolji hrvatski lijevi bek“, koji tvrdi da ima ponudu Partizana, te da uskoro putuje u Beograd na pregovore.

Na kraju, pogledajte zanimljivo predstavljanje 10 najskupljih tinejdžera koji su ovo ljeto promijenili klubove... 

(Foto: Action Images)


Tagovi

Asier IllarramendiVictor ValdesTonći KukočZlatan IbrahimovićFabio CoentraoLayvin KurzawaMonacoPSGNicolas GaitanJuventusAndrij JarmolenkoNolitoBarcelonamercato

Ostale Vijesti