Mandžukić i Abate odbili ponudu Slaviše Jokanovića

Vrijeme Čitanja: 1min | sri. 11.09.19. | 21:37

Borit će se za priliku u Torinu.

Status Marija Mandžukića u Juventusu prilično je izvjestan bio od početka sezone. Ako je nekih nedoumica i bilo, onog trena kada ga nisu prijavili za nastupe u Ligi prvaka, postalo je jasno da je Hrvat pao u treći plan kod Maurizija Sarrija.

Novi trener Bianconera kao prvog napadača vidi Gonzala Higuaina iza kojeg su dvije ne pretjerano uspješne posudbe u Chelseaju i Milanu. Uz to, pokušat će ponovno u prvi plan gurnitu Douglasa Costu, a treba zadovoljiti i apetite Paula Dybale, Federica Bernardeschija i dakako - Cristiana Ronalda. 

Stoga se kao logična odluka nameće odlazak iz Stare dame, a to je sada moguće samo ako ode van europe ili možda u neku od liga gdje prijelazni rok nije završio. U svojim redovima htio ga je slaviša jokanović, trener katarske Al Gharafe. Uz Mandžu, htio je i Ignazia Abatea koji je nakon 10 godina napustio San Siro te je slobodan igrač.

Međutim, obojica su odbila spomenute ponude kojim bi riješili kroničan problem neigranja. Bivšem napadaču hrvatske reprezentacije predstoji teška borba za svaku minutu, ali borba nije ništa na što Mandžo nije navikao.

(foto: Reuters)


Tagovi

transferiSlaviša JokanovićIgnazio AbateMario Mandžukić

Ostale Vijesti