Mandžo dobiva konkurenciju: Juventusu pojačanje iz Pariza!

Vrijeme Čitanja: 1min | sri. 04.11.15. | 11:06

Juventus je navodno u uznapredovalim pregovorima oko dovođenja Ezequiela Lavezzija iz PSG-a iz PSG-a u siječnju.

Kako prenosi Sky Sport Italia, Lavezzijev menadžer je prošlog tjedna viđen u okolici Torina u mjestu Vinovo s čelnicima 'Stare dame', a pregovori su ponovljeni te je lako moguće da napadač PSG-a u siječnju dođe u Torino.

Dobro upućeni novinar Gianluca Di Marzio piše kako je Juve konkretizirao pregovore te kako bi Lavezzi mogao biti prvo veliko pojačanje prvaka Italije u zimskom prijelaznom roku.

Kao moguća jedina prepreka je velika plaća Argentinca, pa je na čelnicima Juventusa da pronađu način kako da pristane na smanjenje primanja. Parižani mu navodno ne bi trebali raditi probleme jer se ionako žele riješiti igrača koji nije u prvom planu na Parku prinčeva.

Iako Juve ima u ovom trenutku pozamašan broj napadača, između ostalog i našeg Marija Mandžukića, procjenjuje se kako je Lavezzi igrač koji je potreban momčadi Massimiliana Allegrija.

Bivšem napadaču Napolija ugovor sa PSG-om istječe u lipnju 2016. godine i ne planira ga produljiti. Argentinac je ove sezone odigrao 11 utakmica za parišku momčad i postigao samo jedan pogodak.

(Foto: Action Images)

Germanijak pratite i na našoj Facebook stranici!


Tagovi

JuventusParis Saint-GermainEzequiel Lavezzi

Ostale Vijesti