Ludi dan na Rujevici: Rijeka potpisala napadača koji im je prošlo kolo zabio pogodak, Gavranović i službeno u Dinamu!

Vrijeme Čitanja: 1min | čet. 31.08.17. | 17:20

Prometno u Rijeci!

Jakov Puljić novi je igrač Rijeke!

Dosadašnji napadač Intera pridružio se Rijeci nakon što je prošlog vikenda upravo on postigao jedini pogodak za Zaprešićane u porazu od Rijeke (1:3). Prema Transfermarktu riječ je o posudbi s pravom otkupa, dok se klubovi još nisu službeno izjasnili oko ovog prelaska. Evo što je igrač izjavio po potpisu:

„Mogu reći da je dolazak u Rijeku za mene, ne jedna, već dvije stepenice naprijed kada je u pitanju moja karijera. Klub je sređen i ostvaruje dobre rezultate, jedini je hrvatski predstavnik u europskim natjecanjima“.

„Sretan sam i čast mi je biti dio ove ekipe i ove priče. Dvostruka kruna od prošle sezone sve govori. Nadam se da ću pomoći ekipi da i ove sezone ostvarimo dobre rezultate“, rekao je Jakov Puljić po dolasku u Rijeku.

NOVO: Senzacionalna špekulacija dobila je i svoju potvrdu!

Mario Gavranović, napadač Rijeke koji je u sezonu i pol proveo na Rujevici i u tom periodu odigrao 62 utakmice tijekom kojih je zabio 30 golova i dodao 10 asistencija novi je igrač Dinama! Potvrda je stigla prije nekoliko trenutaka, a detalji transfera još se potvrđuju.

Posao je dogovoren u svega nekoliko sati, a očekujemo i konkretne detalje prelaska. Prema svemu sudeći, Modri će za prvog napadača Rijeke izdvojiti milijun i pol eura, dok bi put Rujevice trebao i veznjak Domagoj Pavičić.

Uskoro opširnije...

(Foto: HNK Rijeka)


Tagovi

prijelazni rokJakov PuljićMario Gavranović

Ostale Vijesti