Lanjski treći strijelac HNL-a zabio prvijenac iz slobodnjaka u sudačkoj nadoknadi (VIDEO)

Vrijeme Čitanja: 1min | sub. 06.06.20. | 18:46

Važan bod u borbi za play-off.

Deset dana nakon Nijemaca, svoje prvenstvo nastavili su i Poljaci.

Dva kola prije kraja regularnog dijela Ekstraklase, odnosno podjele prvenstvene tablice „za prvaka“ i „za ostanak“, vodi se žustra borba za plasman u play-off. Varšavska Legia je neupitno prva momčad s pet bodova više od Piasta, a od trećeg do devetog mjesta natiskalo se sedam klubova u rasponu od samo četiri boda.

U velikoj borbi za plasman u play-off je i Jagiellonia, za koju igra bivši napadač Rijeke i treći strijelac Prve HNL prošle sezone, Jakov Puljić. „Jagielovići“ su danas stigli do teško izborenog boda, a najzaslužniji za to upravo je Puljić koji je iz slobodnjaka u trećoj minuti sudačke nadoknade zabio za konačnih 2-2 protiv Plocka.

Prvi je ovo gol Puljića u Ekstraklasi od dolaska iz Rijeke ove zime, vrlo važan za potencijalni plasman u play-off. Jagiellonia se sada nalazi na sedmom mjestu s 41 bodom, a toliko ima i osmoplasirani Pogon iz Szczeczina. Prvih osam ide u doigravanje.

<div style="width:100%;height:0px;position:relative;padding-bottom:56.327%;"><iframe src="https://streamja.com/embed/QpoBW" frameborder="0" width="100%" height="100%" allowfullscreen style="width:100%;height:100%;position:absolute;"></iframe></div>

(Foto: screenshot)


Tagovi

Jakov PuljićJagielloniaEkstraklasa

Ostale Vijesti