Krenula rasprodaja! Atalanta prodala prvog dragulja, odlazi već za mjesec dana?

Vrijeme Čitanja: 1min | pon. 19.12.16. | 15:45

Izgleda da je dogovoren transfer Mattije Caldare iz Atalante u Juventus, ali tu priča ne staje!

Atalanta, koja je ove sezone u ulozi iznenađenja u Serie A i koja će vjerojatno godinu završiti na pragu pete pozicije, u svom kadru ima više od nekoliko igračkih eksponata za koja su već interes iskazali neki od talijanskih velikana.

Ne samo da su iskazali, već je talijanski Sky Sports objavio kako je Juventus dogovorio transfer Mattije Caldare, talentiranog 22-godišnjeg braniča Bergamesa! Detalji su više-manje poznati; Atalanti će za njegove usluge pripasti fiksno 20 milijuna eura, plus možebitnih pet milijuna eura bonusa. Ono što još nije definirano je kada će igrač preći u redove Atalante.

Neki izvori spominju kako bi već u siječnju trebao preći u Torinu, dok oni drugi tvrde kako će Caldara ostati u Bergamu do ljeta, nakon čega bi se ekipi Maxa Allegrija priključio na pripremama. Također, osim Caldare, Juve u svojim redovima želi vidjeti i njegovog vršnjaka u veznom redu, Roberta Gagliardinija.

Osim njih, tu su u fokusu još i igrači poput Spinazzole, Kessiea, Petagne... Jednom kad Atalanta krene prodavati, mogu računati na ozbiljan inkas, ali i na znatno manje ambicije.

(Foto: Action Images)


Tagovi

Mattia Caldara

Ostale Vijesti