Kranjčar ostao bez trenera koji ga je obožavao: Redknapp napustio Loftus Road!

Vrijeme Čitanja: 2min | uto. 03.02.15. | 17:44

Harry Redknapp podnio je ostavku na mjesto trenera engleskog premierligaša Queens Park Rangersa, koji se bori za ostanak u prvoligaškom društvu.

Neočekivanu odluku opravdao je hitnom operacijom koljena, koja će ga kako kaže, spriječiti u obavljanju posla.

Nažalost, moram hitno na operaciju koljena, a ako ne mogu dati sto posto, smatram da je bolje da netko drugi preuzme moj posao“, rekao je 67-godišnji Redknapp, koji je momčad s Loftus Roada ostavio na drugom mjestu odostraga u Premiershipu, s 19 bodova iz 23 utakmice. Dva više od fenjeraša Leicestera.

Privremeno će ga naslijediti voditelj nogometnih 'operacija' Les Ferdinand i trener akademije Chris Ramsey.

Redknapp je podsjetimo, QPR prošle sezone vratio iz Championshipa u Premiership, a nagađalo se kako mu se 'trese' stolica prije poraza od Manchester Uniteda 17. siječnja. Redknappa su neistinite tvrdnje naljutile jer netko pokušava unijeti nemiru u klub i momčad. Ubrzo je i čelnik kluba Tony Fernandes objavio priopćenje kako Redknapp ostaje na svojoj poziciji. Sada su se stvari ipak promijenile.

Proveo sam jako lijepo razdoblje u QPR-u“, rekao je Redknapp, koji je momčad s Loftus Roada preuzeo u studenom 2012. godine.

Zahvaljujem se svima, klupskim čelnicima, igračima i mojem stožeri, a posebice navijačima koji su bili sjajni prema meni otkako sam došao u klub. Hvala im na velikoj podršci“, rekao je Redknapp i dodao:

„Odnos s predsjednikom Tonyjem Fernandesom je bio jedan od najboljih u mojoj nogometnoj karijeri  i želim klubu sve najbolje i puno uspjeha. Uvjeren sam da će osigurati ostanak u Premiershipu ove godine“.

QPR u kojem igra i Redknappov ljubimac i hrvatski nogometaš Niko Kranjčar, sljedeću utakmicu igra kod kuće protiv Southamptona u subotu, bez Redknappa.

(Foto: Action Images)

Germanijak pratite i na našoj Facebook stranici!

 

 


Tagovi

Niko KranjčarQueens Park RangersHarry Redknapp

Ostale Vijesti